razkal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το ρουτερ μου. εχω κανει καινούργια συνδρομή και ο παροχεας μου μου έχει δόση το ρουτερ Speedtouch 585. μετα απο ενα τηλεφώνημα που τούς εχω κάνει ολα λειτουργούν κανονικά. εγώ όμως τώρα θέλω να βάλω το δικό μου ρουτερ το Linksys WAG200g. οταν συνδέω την γραμμή του τηλεφώνου και το καλώδιο της ethernet μου δείχνει οτι συνχρονιζεται κανονικά αλλά ανάβει συνέχεια με κόκκινο χρώμα το λαμπάκι που γράφει ίντερνετ. οτι και αν έκανα δεν μπορώ να έχω ίντερνετ με αυτο το ρουτερ. ενω με το speedtouch εχω κανονικά. έχει αποθηκευτεί η διεύθυνση του προηγούμενού ρουτερ γιαυτό δεν με αφήνει να μπω με το linksys?? τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ πολυ εκ τον προτέρων προφανως και εχεις βαλει τα username/password της συνδεσης σου στο "basic set up" tab του linksys, σωστα?
poulinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 και τα vpi vci να ειναι 8/35 και οχι στο αυτοματο.
100 010 00 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 αν ειχε βαλει λαθος vpi-vci δεν θα κλειδωνε καθολου. user pass εχει λαθος
100 010 00 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Διορθωνω.... θα κλειδωνε.... το ιντερνετ δε θα αναβε
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Διορθωνω.... θα κλειδωνε.... το ιντερνετ δε θα αναβε τωρα το ειπες σωστα.τα λα8ος vpi vci απλα δεν σου δινουν ip αλλα sync εχεις.
scott12 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 επειδη ψαχνω απεγνωσμενα για ενα ,Τhomson speedtouch 585 v6 ( PSTN ) θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για το παραπανω μοντεμ.Ευχαριστω!
nefeli2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 καλησπερα! Και εγω το ιδιο προβλημα εχω με το ρουτερ..μονο που περα απο το κοκκινο λαμπακι του ιντερνετ, δεν μπαινει καν στη σελιδα του ρουτερ για να μπορεσω να φτιαξω τις ρυθμισεις..τι να κανω???
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 καλησπερα! Και εγω το ιδιο προβλημα εχω με το ρουτερ..μονο που περα απο το κοκκινο λαμπακι του ιντερνετ, δεν μπαινει καν στη σελιδα του ρουτερ για να μπορεσω να φτιαξω τις ρυθμισεις..τι να κανω??? καλως ηρθες.το συνδεουμε με καλωδιο μετα το κανουμε ρεσετ στα εργοστασιακα.αν ολα πανε καλα οταν παμε μετα στο pc start menu run kai meta cmd kai meta ipconfig enter 8α πρεπει να εχουμε κατι σαν αυτο Ethernet adapter Local Area Connection: Connection-specific DNS Suffix . : IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.1.33 Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.1.1
woody_alex Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 wag200g linksys και εγω ρε παιδια στο web interface pass και username admin και admin βαζουμε ???? δε μπορω να μπω
poulinos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 wag200g linksys και εγω ρε παιδια στο web interface pass και username admin και admin βαζουμε ???? δε μπορω να μπω καλως ηρθες.ναι αυτα βαζουμε.αλλιως καντο reset defaults με ενα σινδετηρα στιν μικρη τρυπα πισω.
Paliouras Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 εγω μολις περασα το 1.1.06 στο wag200 και εχω παρατηρησει πολλα disconnect οσον αφορα τα torrent οταν πιανει τελικες.
woody_alex Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 εκανα reset και μπηκα εκανα τις αλλαγες πατησα saving αλλα δε εβγαλε ουτε μήνυμα για επανεκκίνηση του router ουτε για αποθήκευση των ρυθμίσεων αν και αποθηκευτηκαν . DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: G.dmt DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 10080 kbps Upstream Rate: 1024 kbps Downstream Margin: 6 db Upstream Margin: 9 db Downstream Line Attenuation: 16 db Upstream Line Attenuation: 4 db Downstream Transmit Power: 11 db Upstream Transmit Power: 19 db δε μου φαινονται καλα αυτα επρεπε να πιανω 24mbps (forthnet 2play)
woody_alex Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 paides exw 4 db downstream margin . ti borw na kanw na veltiwthei ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.