Προς το περιεχόμενο

Speedtouch 585 και Linksys WAG200g

tex439

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

to vrika file, ase na to dokimaso kai tha se enimeroso. pantos an den peksi pali ti allo mpori na ftei? na min ine simvato me ton parexea stin kipro?? na theli mono to diko tou modem/router na peksi?

Δημοσ.

Από τότε που έκανα αναβάθμιση στο 1.01.05 βλέπω σταθερά χαμηλές ταχύτητες σε torrent (με ελάχιστες αναλαμπές) από καλό tracker, με ίδιες ρυθμίσεις στο software. Τυχαίο είναι ή έχει παρατηρηθεί και σε άλλους? Αν είναι να το γυρίσω στο 1.01.03....

Δημοσ.

den thimame na exo dei tetoio provlima.iparxei kai i 1.01.04.alla den nomizo oti auta pou diorthonei i ekdosi exoun sxesi me to katevasma.sinithos diorthonoun kati x-treme pragmata.kai ego to 1.01/05 exo

Δημοσ.
Απλά σκέφτηκα μη τυχόν επηρρεάζει connections και ιστοριές... Το αφήνω όπως έχει λοιπόν. Thanks poulinos

an exei kai allos auto to router as pei ka iautos gnomi alla den nomizo na pirazei kati

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα εχω μια απορια εχω και εγω το wag200g και μου φενετε παραξενω που δεν εχει καποιο λογιμικο για να κανουμε εγγατασταση στο υπολογιστη μιπος κσερει κανεις να μου πει αν υπαρχη????

Δημοσ.

καλως ηρθες στο φορουμ.γιατι να υπαρχει λογισμικο αφου το ρουτερ ειναι ε8ερνετ και ολο το μενου υπαρχει μεσα στο ρουτερ?δινουν ενα cd αλλα δεν χρειαζεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...