stathakis21 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 παιδια σημερα δοκιμασα να παιξω το bioshock και ετσι κατεβασα τους νεους drivers..και ειδαν οτι σου δινουν τη δυνατοτητα να κανεις overclocking... ετσι ανεβασα την του πυρινα της απο 400 σε 450 και της μνημης της απο 350 σε 400...και σε ειχα κανενα απολυτως προβλημα...(περιpου 60C-70Ψ παιζοντας bioshock)... αυτο που θελω να ρωτησω ειναι μεχρι ποσο μπορω να την ανεβασω..κανοντας το τεστ δοκιμης ευσταθιας θα καταλαβω μεχρι ποσο η οχι??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 δεν μπορώ να θυμηθώ ποσο είχα πάει την δικη μου αλλα έχει και άλλο να πας ακόμα δοκίμασε με το atitool και όσο ανεβάζεις έλεγξε για artifacts αν πιάνουν τα χεράκια σου έχουμε και τα Vmod τις κάρτας να τα κανεις να φτάσεις ωριά εγώ αν θυμάμαι την είχα πάει 700/800 (?) με Vcore και Vdimm mod Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathakis21 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 δεν μπορώ να θυμηθώ ποσο είχα πάει την δικη μου αλλα έχει και άλλο να πας ακόμα δοκίμασε με το atitool και όσο ανεβάζεις έλεγξε για artifacts αν πιάνουν τα χεράκια σου έχουμε και τα Vmod τις κάρτας να τα κανεις να φτάσεις ωριά εγώ αν θυμάμαι την είχα πάει 700/800 (?) με Vcore και Vdimm mod ευχαριστω για την βοηθεια...το προβλημα ειναι οτι δεν εχω ξαναδοκιμασει κατι τετοιο...θα μπορουσες μηπως να μου δωσεις περισσοτερες πληροφοριες η καποιο λινκ με οδηγιες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 δεν είδες καλά τότε για το atitool για Vmod αν δεν ξέρεις ηλεκτρονικά και να κολλας με κολλητήρια αστο αλλιώς αν πάλι σε ενδιαφέρει ψάξε στο insomnia είχα ποστάρει τα αποτελέσματα τις δικης μου 7600gs και το βραδάκι θα σου δώσω και τα mod σε φωτογραφίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathakis21 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 δεν είδες καλά τότε για το atitool για Vmod αν δεν ξέρεις ηλεκτρονικά και να κολλας με κολλητήρια αστο αλλιώς αν πάλι σε ενδιαφέρει ψάξε στο insomnia είχα ποστάρει τα αποτελέσματα τις δικης μου 7600gs και το βραδάκι θα σου δώσω και τα mod σε φωτογραφίες ευχαριστω πολυ...τωρα δωκιμαζω το atitool.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Για να μην ανοίξω καινούριο thrent είπα να γράψω σε αυτό!!!Είπα να κάνω και εγώ ένα o/c στην 7600GS της υπογραφής!!Να κάνω με το atitool ή με το RivaTuner?Από την μάνα του έχει core/mem 450/400 και τώρα την έχω πάει 501/451 δεν κολλάει στα παιχνίδια!!Πρώτα κάνω set clock και μετα πατάω scan for artifacts?Ανεβάζω πρώτα τον πυρήνα και μετά την μνήμη ή από 10 και στα 2 και μετα σκανάρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIONOR Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 οσο o/c και να της κανεις δεν προκειται να καταφερεις και πολλα... αφου εχεις Core2Duo, πηγαινε παρε μια καλη καρτα γραφικων να παιξεις κανα παιχνιδακι γιατι η 7600 δεν τραβαει πια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Απλά να μου εξηγήσει κάποιος αν στο παραπάνω ποστ ανάφερα σωστά την διαδικασία!Ας παίξω λίγο με αυτήν καθώς δεν έχω ξανακάνει o/c και στο μέλλον βλέπουμε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 ναι ρε αδερφέ αυτή είναι η διαδικασία bres max core πρώτα και μετά με max core ανέβασε τις μνήμες σου αν δεις ότι είναι 1000% σταθερή και αποφασίσεις να την κρατήσεις εκεί κανε ένα edit το βίος της karts να κάνει boot σε max clocks αν θες για παραπάνω με Vcore και Vdimm mod η 7600 πάνε πολύ ψιλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Το o/c φταέι που ενώ έχω ανεβάσει το core και δεν πετάει κάποιο erros στα artifacts πάω να βάλω να παίξω το Lost planet (το πιο βαρύ παιχνίδι που έχω )παίζει κανονικά και καλύτερα από ότι πριν αλλά όταν βγαίνω η οθονη του pc είναι μαύρη ο δείκτης του ποντικιού φαίνεται και κουνιέται κανονικότατα και αναγκάζομαι να κάνω restart από τον πύργο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι αυτό είναι χαμήλωσε λίγο τον core σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihalakis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 φίλτατε βατος-λοκος φιλοσοφικά και μόνο vmod γίνεται και σε 7900γς;το ατιτουλ δουλεύει και με τις νβιδια;το ριβα τουνερ είναι υπέρτερο του ατιτουλ;ποιο απο τα 2 προτείνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 gia kapion pou den kserei h twra arxizei to ati tool einai pio user friendly to riva tuner omos einai kalitero opos eipes egw omos xrisimopiw to ati tool giati me boleuei kalitera sorry gia ta greeklish alla den eimai sto pc mou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 @Vatos_locos: To riva tuner αφού ανεβάσεις λέει να πατήσουμε τεστ!!!¨οταν το πατάμε κάνει τπτ λέει κάπου πόσο % έχει τελειώσει?Ή μόνο αν βρει λάθος το λέει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στο riva tuner κάνει μονο του test αν πατήσεις εφαρμογή και δεν σου πει τίποτα είσαι ok αν δεν αντέχει η vga σου θα σου πετάξει παραθυράκι και θα σου πει θα σου πετάξει παραθυράκι και θα σου πει για αρχή μείνε με το atitool γιατί έχει το artifacts scaning και μόλις εξοικειωθείς λίγο πήγαινε στο riva γιατί είναι πιο δύσκολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.