Προς το περιεχόμενο

8καναλο ήχο!Πως?

pagratios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα το εξάρτημα της φωτογραφίας για να βγάλω από την μητρική(της υπογραφής) τον 8καναλο ήχο ενώ το SPDIF OUT (το κόκκινο) συνδέθηκε μια χαρά, το μαύρο ενώ έπρεπε να έχει 14 εγκοπές για τα pin έχει μόνο 7-14!!!Και στο πρόγραμμα της realtek δεν εμφανίζει τα άλλα ηχεία!!!Μήπως αυτό που πήρα κάνει άλλη δουλειά?Μήπως έπρεπε να πάρω κάτι τέτοιο

post-32975-129062950862_thumb.jpg

Δημοσ.

spdif είναι ψηφιακός ήχος θες ενισχυτή με οπτικές ίνες για εισόδους και coxlial δεν πας με απλό ζετάκι ηχείων για pc άσε που για τόσο μεγάλο euros θες τεράστιο χορό και πολύ καλά μεγάφωνα και καθαρό ενισχυτή για αυτό αρκέσου στο 5.1 γιατί ούτος η άλλος τα αυτιά μας σε δωμάτιο με 20-30 τετραγωνικά δεν θα καταλάβουν διαφορα

Δημοσ.

Βασικά δεν έχω ηχεία 5.1, μήπως φταίει αυτό και σας ταλαιπωρώ τσάμπα?Αλλά νομίζω ότι έπρεπε να τα δείχνει αν έβαζα στο πρόγραμμα της realtek ότι έχω 5.1!!!Αν βάλω ηχεία απλά στην απλή έξοδο και και ένα ζευγάρι σε κάποια από την έξοδο του εξαρτήματος θα πρέπει ή όχι να ακούω ήχο?είναι άλλο το βύσμα των απλών ηχείων και άλλα τα βύσματα όταν αγοράσεις 5.1?

Δημοσ.

γνωμη μου ειναι μια καρτουλα ηχου 5.1,εστω και μια φτηνη.πολυ καθαροτερο ηχο απο αποιαδηποτε onboard.Ασε που 'αποφορτιζεις' και τον επεξεργαστη.και μετα ενα σετ ηχειων 5.1 (κανε search στο φορουμ) και θα εισαι μια χαρα

Δημοσ.

συμφωνω με τον nik00ss.δεν χρειαζεται να παρεις την super dooper creative με 150 ευρω!στο πλαισιο εχει ωραιες καρτες με 40-50 ευρω!

Δημοσ.

Δίκιο έχεται!!!Δεν λέω όχι απλά θα ήθελα αν μπορούσε να μου πει κάποιος τι γίνεται λάθος!!!Λέτε να φταίει που δεν κουμπώνει και στα 14 pin?Το θέμα είναι το πρόγραμμα της realtek όποτε βάζω ένα βύσμα στις line in, line out,μικρόφωνο αμέσως λέει ότι κάποιο βύσμα έχει τοποθετηθεί ακόμα και αν βάλω τα ηχεία στην είσοδο τπυ μικροφώνου!!!Ξέρω ότι σας έχω ζαλίσει!!!Αλλά μάλλον θα πάρω κανα 5.1 από κανά φίλο να τα δοκιμάσω!!!

Δημοσ.

Η Gigabyte δίνει σαν πρόσθετα για τη μητρική αυτή (GA-945GM-S2) τα παρακάτω:

8-Channel Surround Cable (2*7-9) (Part Number: 12CF1-1AU004-01R)

S/PDIF In and Out Cable (Part Number: 12CR1-1SPINO-11/R)

Αυτό που πήρες έχει άλλο Part Number και όχι μονον αυτό.

Έχει διαφορετικό pin layout κοίταξε το manual της μητρικής (σελ 26-27) και το link στη σελίδα της You.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...