polaki Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Ειχα κανει δοκιμή για Vista και τους ειχα δωσει μικρό σχετικά χώρο.. Μετά από μήνες τελικά έσβησα το partition των XP, και θέλω να δωσω στα Vista το υπόλοιπο του δίσκου αλλά δεν γίνεται τίποτα. Δοκιμάζω και Merge partitions (οπου το ενα partition ειναι τελείως άδειο) αλλά και Reallocate free space (όπου δεν έχω φτιάξει το κενό partition, είναι απλά unallocated space). Δοκίμασα με το Acronis Disk Disk Director και το Partition Manager 8.5 και ότι και να κάνω στο τέλος μετά το restart δεν έχει γίνει καμία αλλαγή στο δίσκο... Τα βηματα που κάνω ειναι τα κλασσικά που κάνω μια ζωή, έτσι κ αλλιώς και τα 2 προγράμματα είναι εύκολα στη χρήση, δεν βλέπω πού μπορεί να έχω κάνει λάθος.. Το έχει συναντήσει κάποιος αυτό το πρόβλημα ξανά? Τί μπορώ να κάνω για να το λύσω?
michael92 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Το χα κάνει αυτό πριν το προηγούμενο format Και τα είχα δώσει χόρο μόνο 10 gig από τα 330, για να κρατήσω μόνο vista εγκαταστούσα τα προγράμματα στον άλλο δίσκο, κατέβαζα αλλού και άλλαξα το temporary folder από το Computer Properties --> Advanced System settings --> Enviroment Variables.
polaki Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Thanks michael92, αυτο μου έλυσε προσωρινά το πρόβλημα (δεν μπορούσα να κάνω extract κάποια μεγάλα αρχεία γιατι δεν ειχα χωρο στο temp). Ψάχνω ακόμα λύση να δώσω στο partition περισσότερο χώρο.. Και τα 2 προγράμματα αυτά υποτίθεται ότι κάνουν για τα Vista...
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Και τα 2 προγράμματα αυτά υποτίθεται ότι κάνουν για τα Vista... Το Partition Manager 8.5 κανει για vista ??
Stathiss19 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Όταν λες άλλαξες το temporary folder τι εννοείς?Γιατι έχω το ίδιο πρόβλημα..δεν μου κάνει extract κάτι μεγάλα αρχεία..και τον φάκελο με τα έγγραφα μου μόνο με copy-paste τον μεταφέρω στον φάκελο D??? Ευχαριστώ!
michael92 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Στο Computer Properties --> Advanced System settings --> Enviroment Variables, δείχνει την διαδρομή του temporary folder, Την οποία μπορείς να αλλάξεις σε άλλο δίσκο. Χαίρομαι πάντως που βοήθησα.
polaki Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 http://www.partition-manager.com/ Paragon Partition Manager 8.5 is Windows Vista compatible and got "Works with Vista" logo.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 http://www.partition-manager.com/ Paragon Partition Manager 8.5 is Windows Vista compatible and got "Works with Vista" logo. Ευχαριστω.
accipio Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δοκίμασες να κάνεις αυτό που θες από το bootable cd που δημιουργεί το Acronis Disk Director; Δηλ. να μη μπεις καθόλου στα Windows.
polaki Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Οχι θα το δοκιμασω αυριο πρωι και θα σας πω!
polaki Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Tελικα δεν με αφήνει ΚΑΝ να φτιάξω boot cd... Δηλαδη παταω την επιλογη και δεν κανει τιποτα. Την πατάω 1000 φορες πάλι τίποτα... Αν καποιος καλός ανθρωπος δεν βαριέται ας το φτιάξει και ας το ανεβάσει κάπου να το πάρουμε και εμείς οι κοινοί θνητοί!
dark_banishing Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Επειδή δεν κατάλαβα, από το partition tool που έχουν τα vista δοκίμασες .. ; ( δεξί κλικ στο my computer, manage, disk management )
polaki Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Επειδή δεν κατάλαβα, από το partition tool που έχουν τα vista δοκίμασες .. ; ( δεξί κλικ στο my computer, manage, disk management ) Εύγε!!!! Δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτό!!!! Το έκανα και πέτυχε με τη μία, μέσα σε 1 δευτερόλεπτο είχα κάνει το partition των Vista μεγαλύτερο!! Απλά θέλει να μην υπάρχει κενός χώρος σαν partition, αλλά σαν unallocated space, έτσι το κανεις extend και του επιλέγεις πόσο απ'τον unallocated θες να πάρει!
21century Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Το acronis εχει και το Rescue mdia kit σε περιπτωση πυο το συστημα σου δεν μπουταρει....φυσικα απο τωρα και εξης αλο θα ειναι να κανεις ενα γερο back up. Τελος αν μπορεις αφησε οσο περισσοτερο χωρο μπορεις για τα Βιστα...
anthony_88 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Επαναφερω το θεμα γιατι εχω ενα προβλημα. Εσβησα κατι partition που ειχα και εχω πλεον αρκετο unallocated space. Μεσω του paragon partition manager, προσπαθησα να του κανω format σε NTFS αλλα το προγραμμα δε με αφηνει. Μετα πηγα να κανω extend τον κυριο σκληρο ωστε να συμπεριλαβει το unallocated space, και καθως ξεκιναει τη διαδικασια, λεει οτι βρηκε "allocation errors due to cross-linked files." Και ζηταει να τρεξω τα OS built-in tools για να διορθωσουν το προβλημα. Τι μπορω να κανω?? Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.