Προς το περιεχόμενο

HP PAVILION DV9542EV ή Sony Vaio VGN-AR41L

anfil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε, δεν τείθεται καν ερώτημα μεταξύ των 2 laptop. Hp. Τον αγόρασα πριν λίγες μέρες και το μηχάνημα πετάει. Έχει καλύτερο επεξεργαστή και κάρτα γραφικών. Ακόμα έχει numpad και σχεδιαστικά νομίζω υπερέχει. Ακόμα το Service της HP είναι καλύτερο στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Το DV9542 θα πρότεινα (ακόμα καλύτερα το DV9543, αν αντέχει η τσέπη σου τη διαφορά), με μόνη παραφωνία το λείο touchpad. To AR41 πρόκειται για συνέχεια του AR21, είναι βαρύ και άκομψο. Η 8600Μ GS του DV9542 είναι καλύτερη από την 8400M GT, όπως φαίνεται και εδώ.

Δημοσ.
Ακόμα το Service της HP είναι καλύτερο στην Ελλάδα.

Μονο και μονο αυτο τα λεει ολα, οι φορητο ειναι αρρωστιαρικα μηχνηματα...

Περα απο αυτο οι HP εχουν τρομερη ποιοτητα κατασκευης και γενικα ειναι πολυ αξιοπιστα μηχανηματα...

Μην ψαρωσεις με κανα αλλο που θα εχει πιο καλο cpu πχ και πιο φτηνο....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είμαι στο ίδιο δίλημμα...

Βασικά δεν μπορώ να τους δω γιατι μένω Γιάννενα και δυστυχώς οι εκθέσεις αυτών είναι σπάνιες, έχω όμως ενα SONY VAIO τον οποία πήρα περυσι με φοβερή ευκρίνεια και χρώματα στην οθόνη !

Τα έχει δει κανείς απο κοντά και τα δύο ? Γιατί έχω μια μικρή αμφιβολία που πάω σε 17' μήπως χάνει σε ποιότητα χρωμάτων (μεγαλύτερη οθόνη) μήπως μπορείς να το επιβεβαιώσεις οτι είναι μακράν καλύτερος απο αυτόν τον HP που λέτε.

Βασικά αυτά που πιστεύω είναι τα βασικά μείον για τον HP είναι η

1. Οθόνη

2. Κάμερα το Vaio έχει 1.3 το HP δεν αναφέρει τι έχει άρα φαντάζομαι VGA απλή.

τα +

1. εχει καλύτερα χαρακτηριστικά

2. έχει τεχνολογία που ζωγραφίζει τα εγγράψιμα cd

3. έχει αριθμητικό πληκτρολόγιου δεξιά

Η αλήθεια είναι οτι είμαι σε δίλημμα αλλά η οθόνη και τα χρώματα είναι το βασικό για μένα μιας και τα χαρακτηριστικά δεν με ενδιαφέρουν και τόσο μιας και δεν τρέχω τα τόσο βαριά προγράμματα!!

Την γνώμη σας παρακαλώ??

Δημοσ.

ta pio polla laptop 1,3camera exoun !! kai kata 99% kai to hp tetoia exei !!:) tora gia thn othoni logika tou sony tha einai kaluterh !! alla den xero an einai toso megalh h diafora etsi oste na axizei na thisiaseis ton kalutero epexergasth kai thn kata polu anoterh karta grafikon !! o 7100 exei 2mb cache se sxesh me ton 7300 tou hp opote tha exei kai arketh diafora apodoshs !! opote logika to sony ap oti ego mporo na do mono se othoni isos einia anotero !!

Δημοσ.

Πιστεύω αν είχε 1.3 θα το γραφε μιας και είναι πολύ συν !

Άρα νομίζω ότι έχει απλή VGA.

Απλά ρωτάω αν τα έχει δει κανείς να μου πεί αν η διαφορά στην οθόνη ειναι μακράν μεγάλη.

Απο την μια πλάστιγγα είναι η οθόνη και 1.3 κάμερα και απο την άλλη όλα τα + του HP

Δημοσ.

ego to sugkekrimeno hp den to exo doulepsei !! exo doulepsei to dv9393 omos pou logika exoun thn idia othoni kai polla alla hp me 15,4 !! emena h othones tous mou aresan !! vevaia den xero pos einia h othoni tou sony !! se osa site koitaxa den mporesa na vro stoixeia gia thn kamera :)

Δημοσ.

Λοιπόν, επειδή βρισκόμουν στη θέση σου πριν λίγες εβδομάδες σου προτείνω ανεπιφύλαχτα τον HP. Από άποψη τεχνικών χαρακτηριστικών, θα σε αφήσει άναυδο. Η camera του είναι VGA άλλα έχει πολύ καλή απόδοση. Όσον αφορά τον Vaio, πρώτα απ'όλα έιναι πιο ογκώδης και πιο βαρύς. Έχει χειρότερη απόδοση ήχου, αλλά καλύτερη οθόνη και camera. Απο κει και πέρα, η HP έχει καταπληκτικό service στην Ελλάδα, ενώ τα Sony φεύγουν εξωτερικό. (+μεταφορικά όταν είσαι εκτός εγγύησης). Επιπλέον τα ανταλλακτικά είναι πανάκριβα. Οπότε ... HP.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες, είναι το θέμα ότι θέλω επεξεργασία φωτογραφίας και θέλω καλή οθόνη αλλά πήρα τηλ. τωρα στο πλαίσιο και μου είπανε οτι έχουνε ελάχιστη διαφορά στην οθόνη, κρίμα δεν μπορώ να τα δώ κάπου (είμαι Γιάννενα) .

Το hp έχει πολλά θετικά αλλά η οθόνη του vaio ...

Δημοσ.

επισης ατι που θα σε βολεψει-αχρειαστο να ναι- ειναι το σερβις

η σονυ εχει εγγυηση που ερχονται και το παιρνουν απο την πορτα σου το λαπτοπ και στο φερνουν

υλοποιειται μεσω της DHL

bebaia παει γαλλια για σερβις αλλα δεν παιρνει πανω απο 5-6 μερες

αν μπλεξεις με ΗΡ και περιμενεις και ανταλλακτικο, φεξεμου και γλυστρισα

καλα μηχανηματα αλλα με κακη υποστηριξη στην ελλαδα,απο οτι λενε και πολλοι που εχουν εμπειρια

Δημοσ.

Προσπαθώ να βρώ κανένα συγκριτικό για αυτά τα μοντέλλα απο γνωστα περιοδικά αλλά τίποτα, έχετε τίποτα υπόψη παιδιά?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...