Προς το περιεχόμενο

BARRACUDA ST3320620AS VS WD3200YS 320GB

dtasop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθές πήγα πίσω ένα 250 seagate 16mb sata2 σερνόταν και πήρα ένα 250 sata2 16 mb western και πάει τριπλάσια ταχύτητα αεροπορία

Πάρε Western με κλειστά μάτια

+1 western digital από μένα

Αυτά

Δημοσ.

Ακόμα μία ψήφος στον WD

Οι WD είναι πιο γρήγοροι και πιο αξιόπιστοι κατά την ταπεινή μου γνώμη. Όχι ότι οι Seagate είναι κακοί δίσκοι βεβαίως.

Εχω έναν WD 160gb SATA2 8mb και έναν Barracuda 160gb SATA2 8mb, και ο WD είναι λίγο πιο γρήγορος (μιλάμε για ίδιας κατηγορίας δίσκους).

Αυτά που λέω μετρημένα με το HD tach.

Δημοσ.

Στην ιδια τιμη ολοι ιδιοι ειναι... Αν πληρωσεις παραπανω παιρνεις με πιο αξιοπιστα και γρηγορα platters και στις δυο εταιριες...

Μην ακουω λοιπον καλυτεροι wd χειροτεροι κτλ, αν ο αλλος ειναι λαλακας και δεν εχει καν ups (μην μιλησουμε για καλο τροφοδοτικο) και καει σκληρους και βγαζει αυθαιρετα συμπερασματα καλα κρασια

Δημοσ.

Seagate.

Ισως να ειναι λιιιγο ποιο αργοι απο τους WD αλλα:

Εχουν 5 χρονια χρυση εγκυηση

Προσωπικα σαν λαλακας που δεν μου περισσευουν τα τουλαχιστον 100? για ενα μετριο ups, εχω κακιστες εμπειριες απο τους WD. Οχι μονο πεθανε ο σκληρος που ειχα πραγματα απο το 1997 την @#$%μερα που πηγα να κανω backup, αλλα ειχα και την πανεμορφη εμπειρια να πιασει wd σκληρος φωτια την μερα που τον αγορασε γνωστος μου και τον βαλαμε για να του τον γεμισω με πραγματα.

Και οχι δεν ειχα υπερταση / υποταση στις φασεις που τους λειτουργουσα.

+1 για Seagate.

Δημοσ.

Καλά αυτό το WD Vs Seagate στα 320 Gb ειδικά έχει συζητηθεί αρκετά, να καταλήξουμε κάπου δεν παίζει αφού οι ψήφοι σχεδόν μοιράζονται ,απλώς να αναφέρω ότι και εμένα με τράβηξε ο Seagate 320gb με τα 5 χρόνια εγγύηση συν το ότι μια μερίδα χρηστών υποστήριζε ότι είναι πιο αθόρυβος.

Δημοσ.
Καλά αυτό το WD Vs Seagate στα 320 Gb ειδικά έχει συζητηθεί αρκετά, να καταλήξουμε κάπου δεν παίζει αφού οι ψήφοι σχεδόν μοιράζονται ,απλώς να αναφέρω ότι και εμένα με τράβηξε ο Seagate 320gb με τα 5 χρόνια εγγύηση συν το ότι μια μερίδα χρηστών υποστήριζε ότι είναι πιο αθόρυβος.

Όλοι οι YS της WD έχουν 5 χρόνια εγγύηση επίσης.

Δημοσ.

Στραβομαρα ,δεν κοιταξα το μοντελο και υπεθεσα οτι μιλαμε για τον φτηνοτερο

και παλι ο WD ειναι 5~7 ευρω ακριβοτερος ,δεν νομιζω οτι υπερεχει ξεκαθαρα καποιος.

Δημοσ.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι εχω UPS dear friends ,

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!

Με αυτα τα spikes της ΔΕΗ δεν ειναι να παιζεις πια....

Απλα η WD δεν δινει 5ετη εγγυηση νομιζω....

Αυτο εδινε στο site tou e-shop.

Η παρραγελλεια εγινε με ενα Seagate...

Ηδωμεν....

Thanx σε ολους για την βοηθεια παντως....:):):-D:mrgreen:

----------------------------------------------------------------

ΚΑι τωρα η κρισιμη ερωτηση....

Σε ενα partition 100% H σε 2 * 50%....

Εχω δοκιμασει ολους τους συνδυασμους (100,50-50) σε ενα δισκο 250GB maxtor , με O&O Defrag se silent mode , και μετα απο ενα σημειο αργουσε υπερβολικα να ανοιξει το root menu του δισκου...

Δηλαδη d:/movies/series....

Δημοσ.

εγω πιστευω πως για την χρηση που τον θες και οι 2 ειναι ισαξιοι

προσφατα αγορασα seagate 320 sata2 (αυτον που λες) alla kai εξωτερικο ιδια μαρκα, και ειμαι 100% ευχαριστημενος, αλλα εχω και wd 40γβ ατα 100 εδω και 6 χρονια και ειναι σκυλι.

μεμονωμενα θα βρεις παραπονα για ολους, αλλα γενικα μιλαμε για κορυφαιες εταιριες με πολυ καλη ποιοτητα. απλα οτι παρεις να χει 5 χρονια εγγυηση

και εισαι τζι τζι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...