Προς το περιεχόμενο

TOSHIBA SATELLITE A210-127 Γνωμη

rodez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Θελω να αγορασω ενα Laptop για τον αδερφο μου και σκεφτομαι αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905121 Δεν θελω να δωσω πανω απο 1000?.Παιχνιδια δεν παιζει πολλα (κανενα Total War που και που οπως και εγω). Η χρηση θα ειναι κυριως Internet μουσικη και office αλλα αν παιζει και κανα παιχνιδι καλοδεχουμενο (αν οχι και γλυτωσω 2-3 κατοστορικα δεν θα με χαλασει.) Νομιζεται οτι ο συγκεκριμενος AMD ειναι πολυ υποδυεστερος ενος Core2duo?

Δημοσ.

προσωπικα πιστευω πως οχι.

τον θεωρω παρα παρα πολυ καλη αγορα.

και η τοσιμπα δεν ειναι χθεσινη, για να εβαλε τετοιο επεξεργαστη δεν παιζει να ναι φολα. σιγουρα παιζει να ειναι πισω σε επιδοσεις,αλλα οπως ειπες, οι επιδοσεις δεν ειναι ζητουμενο,οποτε?

καλα γραφικα, πολυ μνημη, μπολικος σκληρος, 2 χρονια εγγυηση, και η αξιοπιστια της τοσιμπα σε ενα πακετο 975 ευρω! δεν θα το σκεφτομουν προσωπικα

Δημοσ.

basilis5 καπως ετσι σκεφτομαι και εγω.Αρχικα κοιταζα καποια μοντελα με shared καρτες στα 700?-800? περιπου αλλα για 150-200? παιρνω 2πλασια μνημη και καλουτσικη καρτα γραφικων και τοσιμπα που τους εκτιμω γιατι εχω ενα tecra (δεν ειναι το ιδιο ξερω) και 2 χρονια εγγυηση οποτε νομιζω πως αξιζει.Τωρα για τον core2duo νομιζω πως δεν θα καταλαβω πολυ την διαφορα που σιγουρα υπαρχει.

Δημοσ.

Σημασια εχει οτι αν παρεις με το φορητο σε καλη τιμη και καρτα γραφικων για κανα παιχνιδακι αξιζει τον κοπο και με το παραπανω μαλιστα...

Δημοσ.

Να ελέγξεις πρώτα τι θερμοκρασίες ανεβάζει. Εγώ είχα έναν AMD ML-32 και ο φορητός ζεμάταγε αντίθετα με αυτόν της υπογραφής που ακόμα και στον καύσωνα που περάσαμε απλώς ζεσταινόταν. Πιστεύω ότι η θερμική συμπεριφορά των core2duo είναι ανώτερη συνεπώς και η καταπόνηση των υλικών μικρότερη. Έλεγξε λοιπόν αν ο φορητός που θέλεις π.χ ζεσταίνεται τόσο στο πληκτρολόγιο ώστε να δυσφορείς όταν πληκτρολογείς σ' αυτό.

Πάντως ως προς τα χαρακτηριστικά είναι πολύ καλό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...