fabiawrc Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 κατεβασα το παιχνιδι χτες,το εβαλα σημερα.μετριες εντυπωσεις καλουτσικα γραφικα,αλλα ο χειρισμος ειναι λιγο σπαστικος.καμια φορα πατας να πανε σε συγκεκριμενο σημειο οι πυροσβεστες και πανε αλλου. πχ εχει πεσει μια γεφυρα,επειδη απο κατω εχει στουκαρει ενα πλοιο.ε στο πλοιο δεν εχω βρει τροπο να σωσω τους ανθρωπους.εχει ελικοπτερο αλλα δεν κανει τπτ. εχει ωραιες αποστολες αλλα κατανταει βαρετο.
paonikgt Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 υπαρχει γερανος να σηκωσεις την γεφυρα.Εγω παντως εχω μια αποστολη να μαζεψω τα θυματα απο το σταδιο και ενω τα μαζευω ολα δεν μου ολοκληρωνει την αποστολη.Ωραιο ειναι παντως
S2Katana Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Θα το δοκιμασω, μου αρεσαν τα screenshots του Wolfidis.
fabiawrc Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 20 αποστολες εχει.ο γερανος που εχει ειναι για να φτιαξει τεχνητη γεφυρα ωστε να περασουν τα οχηματα απεναντι.οχι για να σηκωσει τη γεφυρα.εντωμεταξυ εχει και αμαξια που εχουν βουλιαξει μεσα αλλα εγω δεν τα βλεπω.μερικες φορες ειναι εκνευριστικο
radeon9700 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Emeis to pezoume multiplayer kai exoume kserathei sto gelio Polla tragelafika ginonte online giati sou tixenoun diafora gegonota opote trexis san begkos Milame gia fasi na tin exoun pesi xouligkan kai na blepis mia gria na baraei ton teleuteo me tin tsanta sto kefali kai na pefti sekos ahahahah Poli kalo game na peksis me parea pantos pernas euxarista
izerman76 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 κατεβασα το παιχνιδι χτες,το εβαλα σημερα.μετριες εντυπωσεις καλουτσικα γραφικα,αλλα ο χειρισμος ειναι λιγο σπαστικος.καμια φορα πατας να πανε σε συγκεκριμενο σημειο οι πυροσβεστες και πανε αλλου. πχ εχει πεσει μια γεφυρα,επειδη απο κατω εχει στουκαρει ενα πλοιο.ε στο πλοιο δεν εχω βρει τροπο να σωσω τους ανθρωπους.εχει ελικοπτερο αλλα δεν κανει τπτ. εχει ωραιες αποστολες αλλα κατανταει βαρετο. Αν θυμάμαι καλά το συγκεκριμένο σημείο, στέλνεις ενα φορτηγό που έχει μια βάρκα επάνω του και με αυτό μεταφέρεις διασώστες επάνω στο πλοίο. Τα αυτοκίνητα που είναι μέσα στο νερό τα βρίσκεις από τις φουσκάλες αέρα που εμφανίζονται στην επιφάνεια του νερού. Απλά αν θες να τους βγάλεις ζωντανούς πρέπει να βιαστείς.
fabiawrc Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 ειναι ψιλοαπαραδεκτο σε μερικα σημεια.πχ πανω στην πλατφορμα οι μ@λ@κες οι εργατες δεν μαζευονται στην ακρη που δεν εχει φωτια και καπνο και καθονται εκει και ασφυκτιουν. οταν στελνεις ενα medic να παει στον τραυματια αυτος παει με το πασο του αντι να τρεχει.με την βαρκα δεν μπορεσα να στειλω πανω ανθρωπους.
Fish!!! Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Re paidia to vrika kai ego auto to game to ekana install kai otan patao diplo clik gia na mpo me petaei exo xoris na fortosei tpt why????
alexzzz Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου παιδιά. Πολύ εύκολο και παιδικό μου φάνηκε. Βγήκε κιόλας.
Wolfidis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Gia osous 8eloun kati oligon ti pio ba8i iparxei kai to : Firefighter Command: Raging Inferno As poume oti pairnei 7/10 (einai k ligo palioutsiko). Demo se morfi torrent apo dw http://www.bittorrent.com/users/ubisoft/torrents/Firefighter_Command_Raging_Inferno/e58e68c0b91dfe127f8e638ca14cc6105163d99f
andreapaog328 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 πάντως το 911 είναι ωραίο...μόνο που μερικές φορές ξεμένεις απο $ και δεν τελειώνεις τις αποστολές...μου την δίνει όμως οτι οι άνθρωποι κάνουν μισή ώρα να φτάσουν κάπου...
Wolfidis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Pisteuw oti sintoma 8a bgei k to prwto patchaki gia ta diafora koula....
andreapaog328 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 τώρα μόλις ένας άνθρωπος ενώ τον έκανα καλά εξαφανίστηκε!!! έχω κολλήσει στην αποστολή με τα monster truck...πως τους βγάζω απο κει μέσα?? δεν σηκώνεται με γερανό, δεν πάει γιατρός ούτε πυροσβέστης ούτε το ΤΤ.
Wolfidis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Osoi endiaferonte na "paroun" to Firefighter Command: Raging Inferno alla den to briskoun as to psaksoun san "Fire Department 3" einai to idio alla me allo onoma! .... Yparxei episis kai to F.D.N.Y. Firefighter to opoio einai prwtou proswpou. Sbineis fwties me tin manika, spazeis portes me to tsekouri, swzeis osous lipo8imane ktl.... Oxi tipota idiaitero pantws apo oso to eixa pai3ei (prin xronia) ( alla k apo grafika einai to atimo.... :???: )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.