Toufas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 neo trailer, eilikrina fenete teleio. http://www.youtube.com/watch?v=ZOU8GIRUd_g
Harkon Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 LOOOOOOL!!! η κόκκινη απόχρωση με μπέρδεψε λιγάκι αλλά όκ..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 ahem ti einai touto?
porco_rosso21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 ωραια σπλατερια φαινεται,ελπιζω να ειναι καλυτερο απο το πρωτο,που ηταν μια μπουρδα κ μιση!to γεγονος οτι ειναι "ακαταλληλο" με ενθαρυνει λιγο....οσο για τις ταινιες,εμενα προσωπικα μου αρεσε παρα πολυ το 3,ισως κ επειδη τοχα δει στο σινεμα μικρος κ ειχα παθει ενα ταρακουλο τοτε,10χρονων κοπελακι,κ μου φαινεται πως ειναι αρκετα υποτιμημενο...το 4 ειχε τις στιγμες του,ειχε τα πανω κ τα κατω του,αλλα μαρεσε γενικα...καλα,την μαγεια του 1 δεν την αγγιζουν καν,αλλα οκ... υ.γ.,το παιχνιδι ηταν ΚΟΡΥΦΗ,αν κ πολυ δυσκολο,διχως save μεσα στη πιστα,κ φυσικα,παντα alien....
godslayerxp Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Κάποιο παιδί ρώτησε αν θα υπάρχει predalien στην νέα ταινία. http://www.usatoday.com/life/gallery/l071025-avp2/flash.htm
-WISE- Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 pw re file predalien roulesssssss!!! pantws na pw kai gw ti gnwmi mou gt ta predator einai oi agapimenes mou tainies,to avp me xalase ligo sto telos pou "ta vrikan" an8rwpos kai predator.upoti8etai oti einai kinigos kai skotwnei tous an8rwpous gia tropaia (tlx etc anafer8ike sto 1) meta pws vgikan kai filarakia?8a mporouse na skotwsei tin protagonistria kai na palepsei monos me to alien.episisden mas leei pote pws gurise i prwtagwnistria pisw...xaxa
DimitRi_Del Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Έγώ μπορείτε να μου πείτε γιατί άργησα τόσο καιρό να το πάρω χαμπάρι? Ανυπομονώ!
Exoskeletor Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 no spoilers please. tope 1 tope 2 ntaksi mas spasate t'@@ NO SPOILERS Kai mena apo atmosfera mou fenete mhden. as elpisoume oti den tha eine etsi. predator xoris atmosfera ti nohma exei. to oti tha exei poly aima pantos eine sigouro to exoun pei.
panagos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Guys το είδα χτες σε cinema. Δεν εντυπωσιάστηκα ιδιαίτερα. Οι περισσότερες σκηνές ήταν γυρισμένες βράδυ - σκοτεινές και γρήγορες με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει το μάτι να δει τί γινεται. Ειδικά σε μερικές μάχες μεταξύ alien και predator έβλεπες μόνο την αρχή που συναντιόνταν, μετά μια μάζα απο πράσινα υγρά να πετάγονται, μαχαίρια να βγαίνουν μαζί με κόκκινα lazer και κραυγές, και το τέλος ποιος νικούσε . Οι ηθοποιοί ήταν επιεικώς μέτριοι. Το σενάριο δε, προβλέψιμο και τίποτα σπουδαίο - έχουν δανειστεί υλικό απο το script του πρώτου predator (όπως και στο πρώτο avp)... Δείτε την πάντως απλά μην έχετε μεγάλες προσδοκίες. Αν την παραγγείλετε απο το θείο πείτε του να βρεί καλή ποιότητα γιατί όπως είπα πιο πάνω σχεδόν όλη η ταινία έχει γυριστεί στο σκοτάδι. Εντελώς αμερικανιές μερικές σκηνές. Και το τέλος pffffffff και καλά η ανατροπή. Το predalien εντυπωσιακό μεν αλλά με τόσο σκοτάδι δεν το χορταίνεις. Γενικώς το σκηνικό με τα άπειρα aliens να γυρνάνε μέσα στην πόλη δεν μου άρεσε καθόλου. Α ναι φυσικά... το predalien μπορεί και "γονιμοποιεί" απο μόνο του lol. Έλεος έχουν καταντήσει οι ταινίες τελευταία. Σαν κακό σεξ ή σαν μισομαγειρεμένο φαγητό. Πότε θα αρχίσουν να φτιάχνουν ταινίες που θα σου αφήνουν την αίσθηση "ολοκληρωμένου";
panagos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Το τελευταίο trailer της ταινίας για να πάρετε μια γεύση. Καλή χρονιά!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 το είδα σήμερα, μούφα...ακόμα πιο χάλια και από το πρώτο...
Barret Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Θα γίνω γραφικός τώρα αλλά τι περιμένατε απο μια ταινία με 'vs' σον τίτλο της... Εγώ αμα ακούω vs μου θυμίζει αγώνες WWF
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 το είδα σήμερα, μούφα...ακόμα πιο χάλια και από το πρώτο... Τι εννοείς "ακόμα πιο χάλια και από το πρώτο"; Το πρώτο μια χαρά ταινία είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.