godslayerxp Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 http://www.avp-r.com/ Σίγουρα οι fan θα το λατρέψουν...
the_end Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 omg, τρελά υποσχόμενο trailer μακάρι να'ναι τόσο splatter κι ακόμα παραπάνω. respect στο double headshot :twisted:
ANHLIKOS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Καλο δειχνει , αλλα επειδη τα Predator ηταν τα αγαπημενα μου απο οταν ημουν μικρος , ακομα και την Παρις Χιλτον να ειχαν αντι για Alien παλι θα την εβλεπα.
phovos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 χμ....κατι δε μου εκατσε καλα! Μαλλον το γεγονος οτι εχει πολυ κοσμο να σφαζει/εται και δεν ειναι τοσο κλειστοφοβικό οσο το προηγουμενο.
godslayerxp Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Εμένα δεν μου είχε κάτσει καθόλου καλά το Resurection (Alien 4)...το είχαν παρακάνει με το ανθρωπο-alien... Τα aliens ήταν μια ζωή κλειστοφοβικά και ο predator ήταν σε ανοιχτούς χώρους (ζούγκλα και πόλη το Νο2)....τώρα είναι κάτι ενδιάμεσο
Moderators Praetorian Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Το resurrection είχε πολλά προβλήματα (και όντως ενα από τα βασικά ήταν το ανθρωπο-alien). Γενικά ήταν το πιο αδύναμο της τετραλογίας με σαφές κόμπλεξ κατωτερότητας και μια τάση να μοιάσει κάτι να ανάμεσα στο 1ο και το 2ο (κακώς και δεν τα κατάφερε ούτως ή άλλως), και με αρκετά άλλα κακώς κείμενα (...) . Το προηγούμενο Alien VS Predator ήταν μέτριο. Κάποιες καλές ιδέες, αισθητή επανάληψη γνωστών συνταγών, και ένα κάπως κακό φινάλε. Αυτό φαίνεται κάπως πιο δυναμικό αλλά είμαι αρκετά απαισιόδοξος για το τελικό αποτέλεσμα. Βλέπω το σενάριο να χάνεται στα εφέ... (και θέλω να βγω ψεύτης γιατί μου έχει λείψει ένα καλό Alien movie).
godslayerxp Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Το πιο πιθανό είναι να γίνει αυτό που λες Praetorian και το σενάριο να είναι της πλάκας. Ίσως τα πιο γνήσια να ήταν το ALIENS (Alien No2) και το Predator 1. Αλλά από την άλλη θα ξέρουμε τι πάνω-κάτω θα δούμε και πιστεύω πως οι fans θα πάμε να το ευχαριστηθούμε και μέτριο να είναι.
hexenlord Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Θα διαφωνισω με καποια απο τα παραπανω παιδια καθως βρηκα το ressurection σαφως ανωτερο απο το 3.Ειδικα η μεταβαση της alien queen σε β' κυκλο αναπαραγωγης (οπως νομιζω το ελεγαν) με την προσθηκη του υβριδιου μου αρεσε πολυ σαν κονσεπτ.Αυτο που επισης μου αρεσε ηταν το καστ που πλαισιωνε την ripley με αποκορυφωμα τον νανο (Πολη χαμενων παιδιων,αμελι,delicattessen), τον θεο Perlman και των μαυρουλη που ψοφησε στην "αναποδη" σκηνη στην σκαλα μετα το κολυμπι.Γενικως σκηνοθετικα μου καλα-ρεσε!Ασε που ο Jeunne ειπε οτι επεσε ψαλιδι στο budget. τωρα στο Trailer toy AvsP 2 καταρχας θα πω οτι γλιτωσαμε το Ρ-13,κατι που με ειχε χαλασει πολυ στο πρωτο. Οι σκηνες φανηκαν καλες,οποτε ιδωμεν.Ανημερα χριστουγεννα βγαινει εν τω μεταξυ!
the_end Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 πάντως, μεταξύ μας, ποτέ το "σενάριο" δεν ήταν το "ατού" των alien... το πιο βασικό είναι η ατμόσφαιρα...
Moderators Praetorian Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Ναι είναι βέβαια ατμοσφαιρικά, αλλά και το σενάριο είναι καλοδουλεμένο (για τα επίπεδα αυτού του είδους) τουλάχιστον στο πρώτο της σειράς. Στο 2ο επίσης η υπόθεση ήταν πολύ καλή, με αρκετούς ωστόσο περισσότερους συμβιβασμούς λόγω της αύξησης των σκηνών "δράσης". Η σκιαγράφηση των χαρακτήρων και εδώ ήταν άριστη imho. Στο 3ο η ατμοσφαιρα παίζει μεγάλο ρόλο, αλλά πρέπει να είμαι απο τους λίγους που μου άρεσε και το σενάριο πάρα πολύ (στο οποίο βοήθησε βέβαια το ιδιόρρυθμο σκηνικό αλλά και οι έντονες αντιφάσεις της ταινείας). Το 4ο όπως είπα παραπάνω δε μου άρεσε, εκτός από τις ερμηνείες των Weaver, Ryder άντε και του Perlman. Δεν είχε πολλά να προσφέρει σεναριακά εξαιρουμένων κυρίως της αρχής και του τέλους του (τελευταία σκηνή δηλαδή) και του θέματος με τη Ripley και την Ryder. Oι αλλαγές που έκαναν στα alien (ήχος, σχεδιασμός, hybrid με iq ραδικιού και ατσούμπαλες διαστάσεις) αφαίρεσαν πολλά από το "τρομακτικό" μέρος και την ατμόσφαιρα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 AvP 1 (το παιχνίδι για PC). Όλα τα λεφτά. Και πάντα παίχτης Alien. Ελπίζω το AvP 2 (η ταινία) να είναι καλύτερη από την πρώτη και με λιγότερα Matrix-ιλίκια (Predator που κόβει Facehugger στα 2 και κόβει κεφάλι Alien σαν κερί από γιαπωνέζικη ταινία που πέφτει μετά από 2 λεπτά. ).
ANHLIKOS Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 AvP 1 (το παιχνίδι για PC).Όλα τα λεφτά. Και πάντα παίχτης Alien. . Τρομερο ειχε τα παντα ατμοσφαιρα , χαρακτηρες...ολα. Αλλα οχι και Alien ,ti να τα κανεις? sorry για το ξεμπαρκο τοπικ.
Morton Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 θαχει predalien η ταινια???? το πρωτο avp ειχε αφησει να εννοηθει κατι τετοιο στο φιναλε του.
panagos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Καλό φαίνεται! Guys τέτοιες ταινίες είναι πίτσα, μπύρα και τα φιλαράκια μαζί. Δεν είναι για πολλές κριτικές imho. Δώσε ξύλο και το αίμα να ρέει άφθονο
DimAslan Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Πόρωσηηηηηη !!!! Άντε να βγει και το περιμέναμε πως και πως !!! Καλύτερο μου φάνηκε από το πρώτο AvP πάντως... Αν χρησιμοποιηθούν Aliens / Marines / Civilians / Predators στις σωστές αναλογίες, θα είναι σούπερ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.