Mavronasel Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Καταρχάς καλημέρα σε όλους. Έχω βάλει τα windows vista ultimate αλλά ο ήχος από τα ηχεία του υπολογιστή δεν μου ακούγεται με καλή ποιότητα. Ο driver της κάρτας είναι via ac'97 audio controller. Το είχα ξαναπάθει αλλά δεν θυμάμαι πως το είχα φτιάξει. Το pc είναι laptop siemens. Όποιος έχει κάποια ιδέα ας βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Metroid Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Λοιπόν , παρόμοιο πρόβλημα είχε και ένας φίλος μου όταν έκανα format και του ξαναπέρασα μέσα τα XP. Αν κατάλαβα καλά , θυμάσαι πως ονομάζεται ο driver (ac'97 audio controller) αλλά δε τον έχεις στο PC σου αυτή τη στιγμή. Άμα είναι έτσι όπως τα λέω τα πράγματα , ψάξε να βρεις το CD της μητρικής σου , και εγκατέστησε ότι έχει μέσα , θα το πετύχεις. Τώρα ... άμα έχεις τον driver και ακόμα έχεις πρόβλημα , πήγαινε στον πίνακα ελέγχου , στις ρυθμίσεις ήχου , και φρόντισε να είναι όλα ρυθμισμένα με βάση τα ηχεία σου και την κάρτα ήχου σου (είται onboard είται PCI).
Mavronasel Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 τον driver τον έχω μέσα τον περιλαμβάνουν και τα vista ούτως ή άλλως. Την προηγούμενη φόρα από ότι θυμάμαι είχα εγκαταστήσει drivers ati για την κάρτα γραφικών και έφτιαξε αλλά τώρα δεν το βλέπω να κάνει δουλειά.
Mavronasel Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 μήπως έχει κάποιος αλλός κάποια ιδέα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.