Xdanger Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 έχω ενυδρείο 640 λίτρα με θαλασινά ψάρια και θα θελα μια σωστή ψύξη για 25-26 βαθμούς κελσίου περίπου, προτείνετε κάπια έτειμη λύση ή καμια πατέντα να φτιαξω γιατι από διαφορα μαγαζιά που κοίταξα ήταν τσουχτερές οι τιμές thanx
insomniaK Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Το θέμα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον αν και δεν μπορώ να απαντήσω στην ερώτηση, έχω μερικές απορίες για τον topic starter. 640lt θαλασσινό νερό είναι τεράστια ποσότητα, επομένως: 1. Που το έχεις; (κουτσομπολίστικη ερώτηση) 2. Τι ψάρια έχεις; 3. Το αλλάζεις με φυσικό θαλασσινό νερό ή με τεχνητό; 3α. Αν είναι φυσικό, πως απομακρύνεις παθογόνους και άλγη; 4. Τι τρόμπα έχεις; Και ένα σχόλιο, 25 βαθμοί είναι ιδιαίτερα υψηλή θερμοκρασία για μεσογειακά είδη.
nickall13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Κάνε ένα κλικ εδώ http://www.aquatek.gr και ψαξ'το από ειδικούς για δοκιμασμένες λύσεις.Η έτοιμη λύση είναι όντως πανάκριβη.
Xdanger Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Το θέμα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον αν και δεν μπορώ να απαντήσω στην ερώτηση, έχω μερικές απορίες για τον topic starter. 640lt θαλασσινό νερό είναι τεράστια ποσότητα, επομένως: 1. Που το έχεις; (κουτσομπολίστικη ερώτηση) 2. Τι ψάρια έχεις; 3. Το αλλάζεις με φυσικό θαλασσινό νερό ή με τεχνητό; 3α. Αν είναι φυσικό, πως απομακρύνεις παθογόνους και άλγη; 4. Τι τρόμπα έχεις; Και ένα σχόλιο, 25 βαθμοί είναι ιδιαίτερα υψηλή θερμοκρασία για μεσογειακά είδη. 1. στο σαλόνι μάλλον θα το βάλω, μπορεί να σου ακούγονται πολλά τα λίτρα αλλά δεν είναι πολύ μεγάλο 2. δεν έχω ακόμη 2,3,4,5 θα τα ψάξω και αυτά Κάνε ένα κλικ εδώ http://www.aquatek.gr και ψαξ'το από ειδικούς για δοκιμασμένες λύσεις.Η έτοιμη λύση είναι όντως πανάκριβη. thanx,ωραίο site θα το κοιτάξω, από μία πρώτη ματιά μπορώ να πώ ότι έχει πολλές πληροφορίες
Dr.Strangelove Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Επειδή λες ότι ακόμα δεν είναι στημένο το ενυδρείο, υπάρχει ακόμα καιρός για να κοιτάξεις ένα σημαντικό θέμα (όπως θα δεις και στο forum που σου έδωσαν). Αν είσαι σε όροφο, το βάρος του ενυδρείου που θα ξεπερνάει τα 800 κιλά είναι πολύ μεγάλο για την πλάκα και θα πρέπει απαραίτητα να τοποθετηθεί σε σημείο που υπάρχει δοκάρι από κάτω.
olatalefta Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 παιζει να φυγει απο κατω δηλ?1η φορα το ακουω υπαρχουν πολλα παρομοια σιτε
Dr.Strangelove Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Οι πλάκες των κτηρίων είναι σχεδιασμένες για να αντέχουν κάποιο συγκεκριμένο βάρος ανά τετραγωνικό μέτρο. Αν βάλεις ένα αντικείμενο με πολύ μεγάλο βάρος σε μια πολύ μικρή επιφάνεια (π.χ. ένα ενυδρείο ενός τόνου σε επιφάνεια 1τ.μ. ) υπάρχει κίνδυνος, ειδικά σε περίπτωση σεισμού που ασκούνται και άλλες δυνάμεις.
Xdanger Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 ευχαριστώ παιδιά, εισόγειο είμαι, δεν έχω πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.