Bakxos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 παιδια καληmera. θελω να αγορασω ενα μετατροπεα που να μετατρεπει το χειριστιριο του playstation 2 σε usb για να το συνδεω στον υπολογιστη. ξερει κανεις που μπορω να αγορασω. καποιος που να ξερει που πουλαν τετοιοι μετατροπεις? ευχαριστω πολυ
liopyr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 ναι υπάρχει, αλλά δεν το έχω δει σε μεγάλα μαγαζιά... εγώ το έιχα πάρει από τον ''θείο'' της γειτονιάς πριν από 2 χρόνια 15 ε ... αξίζει πραγματικά! ειδικά άμα παίζεις pro.... αα.. και σου βγάζει υποδοχές για 2 χειριστήρια σε μία usb εννοείται..!
Bakxos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 βρηκα το θεμα στο forum αλλα αυτο που δινουν τα παιδια δεν το εχει πλεον η εταιρεια. μηπως κανεις αλλος ξερει κανενα αλλο μοντελο?
morgoth_gr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Για κοίτα αυτό,νομίζω οτι σου κάνει http://ebwstore.com/osc/product_info.php/cPath/26_45/products_id/731
Getta Robo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Αν εκτος απο τα κλασσικα χειρηστηρια, θες κατι ποιο εξιδικευμενο, οπως staring wheels, dance mat κτπ, δες σε κατι καλυτερο στο playasia.com Δυστηχως, οι "φτηνοι" converters εχουν την ταση να εχουν και χαμηλη συμβατοτητα (πχ μεινε μακρυα απο τον converter του play.com)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.