polakis21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Παιδιά μια ερώτηση: Πώς θα βάλω υποτιτλους σε ένα dvd κανονικό αλλά για σειρά που έχει 4 επεισόδια μέσα? Πχ θέλω να βάλω υπότιτλους στην 2η σαιζον του prison break. Έχω τα 6 dvd του 2ου κύκλου και έχω κατεβάσει όλους τους ελληνικούς υπότιτλους και των 22 επεισοδίων. Κάθε dvd έχει 4 επεισόδια. Πώς βάζω υπότιτλους 4 επεισοδίων σε ένα dvd? Με το ίδιο στυλ που αναφέρεται στο tutorial?
kastel Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Παιδιά μια ερώτηση: Πώς θα βάλω υποτιτλους σε ένα dvd κανονικό αλλά για σειρά που έχει 4 επεισόδια μέσα? Πχ θέλω να βάλω υπότιτλους στην 2η σαιζον του prison break. Έχω τα 6 dvd του 2ου κύκλου και έχω κατεβάσει όλους τους ελληνικούς υπότιτλους και των 22 επεισοδίων. Κάθε dvd έχει 4 επεισόδια. Πώς βάζω υπότιτλους 4 επεισοδίων σε ένα dvd? Με το ίδιο στυλ που αναφέρεται στο tutorial? Δες τον οδηγό "ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΣΕ DVD (χωρίς encoding)", από εδώ: www.kastel.gr. Αφού αποθηκεύσεις το αρχείο mpeg στο σκληρό, χώρισε τα επεισόδια και πρόσθεσε τους υπότιτλους με όποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς, ελέγχοντας πρώτα το συγχρονισμό τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.