nemos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 KMPlayer 2.9.3.1214 < είναι η τελευταία σταθερή έκδοση http://www.free-codecs.com/download/KMPlayer.htm Mπορείτε να λύσετε τα προβλήματά σας και μέσω pm. Μετά από 1-2 posts σταματάμε να διασκεδάζουμε με τους computer-kick-ass-power-grand-masters που ήρθαν στον κόσμο γνωρίζοντας *τα*πάντα*.
soul Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Τα συγχαρητήριά μου για το επίπεδό σας και για τον τρόπο που απαξιώνετε ένα φόρουμ το οποίο απ'ό,τι φαίνεται έχετε την εντύπωση ότι σας ανήκει. Δώστε δικαίωμα στην αντίθετη άποψη και μην ψάχνετε ευκαιρία να το παίξετε έξυπνοι. Πραγματικά είναι πολύ λυπηρό να διαβάζει κανείς τέτοιους διαλόγους, που περισσότερο ταιριάζουν σε ένα οπαδικό φόρουμ, σε ένα τεχνικό φόρουμ.
TechnoState Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 axxaaxaxxaxaxaaxaxxaxa, ti thread k auto pali!!!! re iremiste, na voithame eimaste edw o enas ton allo oxi na xantakwnomaste!
tritonas00 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι ....δεν μπορει να βρει ενα αθωο link και θελει και registry cleaner...εκανε την registry σαν να μην πω τι και του φταινε και τα Vista.
...+%ZRX%+... Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Οραια παιδια sorry αν προσβαλα καποιον απλα ετσι εχω συνη8ισει να μιλω και ουτε εξυπνος προσπα8ω να βγω
...+%ZRX%+... Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι ....δεν μπορει να βρει ενα αθωο link και θελει και registry cleaner...εκανε την registry σαν να μην πω τι και του φταινε και τα Vista. ρε @δι παλι τα ιδια γμω το καντυλι σου αφου ουτε και εσυ δεν βρικες το σωστο link στο softpedia http://www.softpedia.com/get/Multime...KMPlayer.shtml
tritonas00 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Ανοιξε softpedia και κανε search για Kmplayer και τοτε θα το βρεις και θα δεις οτι ειναι το link που εδωσα δευτερο!!!Τοσο δυσκολο ειναι????
tritonas00 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Α υπαρχει μια διανομη linux που λεγεται UBUNTU και απο μεγαλο μερος ατομων και ιστοσελιδων στο εξωτερικο χαρακτηριζεται ως <LINUX για ΗΛΙΘΙΟΥΣ> Τα βιντεο τα παιζει φωτια λεμε.... Στο συνιστω ανεπιφυλακτα.
...+%ZRX%+... Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 ρε αμα ειναι να αλλαξω λειτουργικο αστο γα/το τα βλεπω και στον φοριτο
Thanasis159 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παίδες! Αν είναι δυνατόν! Αν δεν έχετε να προτείνετε κάτι μην ασχολείστε καν! Προσπαθήστε να κρατήσετε ένα επίπεδο ή σεβαστείτε τουλάχιστον τους Mods που κάνουν τόση δουλειά για να παραμείνει το φόρουμ καθαρό! Δεν υπάρχει λόγος!
Tzimmys Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Φίλε το έκανες αυτό που σου απάντησαν στο πρώτο κιώλας post? ksilwse olous tous codecs...kane anasigrotisi kai katharismo temp k junk files...kai meta vale to gom player Μια συμβουλή: Μη χρεισημοποιείς το registry mechanic. Δε λέω, από τα πολύ (ίσως) καλά με μεγάλο όνομα στο χώρο, αλλά πολύ επικύνδηνο. Την έχω πατήσει και εγώ όπως εσύ. Ξύλωσέ τα όλα λοιπόν, κάνε καθαρισμό με tuneup utilities 2007, κάνε ανασυγκρότηση και βάλε τον gom. Αν εξακολουθεί να μην παίζουν, πέστο να δούμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε. Και κάτι ακόμα για την ιστορία. Από την στιγμή που κάποιος -όποιος και αν είναι αυτός- προσφέρει ένα προιόν στο κοινό, όλοι είναι ελεύθεροι να το κρίνουν. Εγώ δεν λέω αν τα vista είναι καλά ή κακά, αλλά πρώτον ας δεχτούμε ότι τα λειτουργικά ΕΧΟΥΝ προβλήματα και λάθη και γιαυτό βγαίνουν τα fixes και δεύτερον μην χρησιμοποιείτε χαρακτηρισμούς για κάποιον που λέει τη γνώμη του και που στην τελική δεν τον ξέρετε.
xristoforos25 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Φίλε το έκανες αυτό που σου απάντησαν στο πρώτο κιώλας post? Μια συμβουλή: Μη χρεισημοποιείς το registry mechanic. Δε λέω, από τα πολύ (ίσως) καλά με μεγάλο όνομα στο χώρο, αλλά πολύ επικύνδηνο. Την έχω πατήσει και εγώ όπως εσύ. Ξύλωσέ τα όλα λοιπόν, κάνε καθαρισμό με tuneup utilities 2007, κάνε ανασυγκρότηση και βάλε τον gom. Αν εξακολουθεί να μην παίζουν, πέστο να δούμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε. Και κάτι ακόμα για την ιστορία. Από την στιγμή που κάποιος -όποιος και αν είναι αυτός- προσφέρει ένα προιόν στο κοινό, όλοι είναι ελεύθεροι να το κρίνουν. Εγώ δεν λέω αν τα vista είναι καλά ή κακά, αλλά πρώτον ας δεχτούμε ότι τα λειτουργικά ΕΧΟΥΝ προβλήματα και λάθη και γιαυτό βγαίνουν τα fixes και δεύτερον μην χρησιμοποιείτε χαρακτηρισμούς για κάποιον που λέει τη γνώμη του και που στην τελική δεν τον ξέρετε. φιλε Tzimmys αψογη συμπεριφορα,ηρεμησες με μαεστρια τα πραγματα!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Οραια παιδια sorry αν προσβαλα καποιον απλα ετσι εχω συνη8ισει να μιλω και ουτε εξυπνος προσπα8ω να βγω Μάθε να μιλάς καλύτερα! :evil: Τα λέμε σε έναν μήνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.