dali13gr Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Thanx!Α,απο το κλασσικο-διαχρονικο site ειναι. Μου ξεφυγε το συγκεκριμενο wallpaper! Y.Γ.: Θα δειχνει στην οθοναρα το wallpaper! Kαι παλι με γεια!! Μπαααα... Χάλια... Πολύ pixel... :p:lol: Και πάλι ευχαριστώ
poromenos Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Ρε παιδία πως τα καταφέρνετe και κρατάτε τόσο καθαρό το desktop σας?Εγώ με πολύ προσπάθεια και εκαθάριση κατάφερα και το συμάζεψα λίγο :
charoui Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 δοκίμασε να κάνειs ένα folder "downloads" και ριχτo στο dock σου όπως τα leopard και ρύθμισε ότι κατεβαίνει να μπαίνει εκεί
kebinB Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 ρε παιδια το addon που σου λεει πιο κομματι πεζει στο itunes ποιο ειναι?
QSpec Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Ρε παιδία πως τα καταφέρνετe και κρατάτε τόσο καθαρό το desktop σας?Εγώ με πολύ προσπάθεια και εκαθάριση κατάφερα και το συμάζεψα λίγο : Γίνομαι περίεργος και ρωτάω: Ποιες είναι οι εφαρμογές δεξιά και αριστερά από το TextEdit και ποιά αριστερά από το Photoshop; ^^
NiCk_ Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 KebinB, μπορείς να μου πείς πως να κάνω το dock μου σαν το δικό σου ?? Αν δεν κάνω λάθος αυτός είναι ο τρόπος που φαίνεται όταν το τοποθετώ αριστερά και δεξιά της οθόνης, αλλά δεν ξέρω πως γίνεται να φαίνεται έτσι από κάτω .. Να και το δικό μου ..
charoui Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 KebinB, μπορείς να μου πείς πως να κάνω το dock μου σαν το δικό σου ?? Αν δεν κάνω λάθος αυτός είναι ο τρόπος που φαίνεται όταν το τοποθετώ αριστερά και δεξιά της οθόνης, αλλά δεν ξέρω πως γίνεται να φαίνεται έτσι από κάτω .. Να και το δικό μου .. αν κατάλαβα θες απλά να κανεις το dock σου 2d από 3d. αν αυτό θες άνοιξε το terminal και δώσε: $ defaults write com.apple.dock no-glass -boolean YES; killall Dock
dali13gr Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 αν κατάλαβα θες απλά να κανεις το dock σου 2d από 3d. αν αυτό θες άνοιξε το terminal και δώσε:$ defaults write com.apple.dock no-glass -boolean YES; killall Dock Και για να το επαναφέρεις, την ίδια εντολή αλλά αντί για YES βάζεις ΝΟ.
jiraya sama Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 μπορείς να μου δώσεις link για τα εικονίδια σου?? πού τα βρήκες?
charoui Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 βάζω και εγώ απο το ταπεινό μου ibook... να μας ζήσουν τα ακόμα μάχιμα ibook!
Whiteyez Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 μπορείς να μου δώσεις link για τα εικονίδια σου?? πού τα βρήκες? Ορίστε: http://iconfactory.com/search/?q=litho
poromenos Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Γίνομαι περίεργος και ρωτάω: Ποιες είναι οι εφαρμογές δεξιά και αριστερά από το TextEdit και ποιά αριστερά από το Photoshop; ^^ αριστερά από το text edit είναι το joost δεξιά είναι το art text (logo design,γτπ) Αριστερά από το photoshop είναι το logo design studio pro:)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα