vrethan Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 http://www.2putts4par.com/2007/11/24/transparent-dock-in-leopard/ Να 'σαι καλά!!! Δούλεψε τέλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Massiv0r Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Desktop: Dashboard: Aν και ειμαι σιγουρος πως αρκετοι καταλαβατε πως δεν ειναι Mac OSX αλλα Windows XP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Φιλε, με ποιό πρόγραμμα ή μαλλον ΠΟΙΑ προγράμματα το κανες αυτο?? Θα ενδιαφερόμουν να παραμετροποιήσω τα Windows στο Mac μου έτσι ώστε να μη μοιάζουν έτσι όπως ειναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Massiv0r Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Φιλε, με ποιό πρόγραμμα ή μαλλον ΠΟΙΑ προγράμματα το κανες αυτο?? Θα ενδιαφερόμουν να παραμετροποιήσω τα Windows στο Mac μου έτσι ώστε να μη μοιάζουν έτσι όπως ειναι.. Αμα ψαξεις Deviantart θα το βρεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 me flyakite? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsmeros Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 πολυ καλα. ρωτησω πως ακριβως εχεις ρυθμησει το adium για να φαινεται ετσι? και επισης με πιο προγραμμα εχεις φτιαξει το dock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 πολυ καλα.ρωτησω πως ακριβως εχεις ρυθμησει το adium για να φαινεται ετσι? και επισης με πιο προγραμμα εχεις φτιαξει το dock Το Dock μου φαίνεται ότι είναι το κλασσικό dock του Leopard (εκτός αν έχει κάτι ιδιαίτερο που δεν το βλέπω). Το Adium φτιάχνεται όπως θέλει ο καθένας, αρκεί να κατεβάσεις τα σωστά Themes και να ρυθμίσεις κατάλληλα το List Layout από τα Preferences του προγράμματος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 paredwse has the point : ) οσο αναφορα το adium δεν εχω εγκαταστησει κανενα εχτρα theme, απλωσ αλλαξα τα χρωματα και τισ γραμματοσειρεσ και την διαταξη που διχνει τα γκρουπσ κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 και μένα όλα normal μου φαίνονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 το dropbox??? και εγώ γράφτηκα αλλά δεν μου έχει έρθει κάτι ακόμα! sorry για το offtopic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Για να γυρίσουμε ON TOPIC, ορίστε και το δικό μου από το νεοαφιχθέν iMac 24" :-D:p Ξέχασα τον κάδο γεμάτο, με συγχωρείτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Για να γυρίσουμε ON TOPIC, ορίστε και το δικό μου από το νεοαφιχθέν iMac 24" :-D:p Ξέχασα τον κάδο γεμάτο, με συγχωρείτε Με γεια! Μπορουμε να εχουμε το wallpaper?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Thanks Δυστυχώς το wallpaper δεν μπορώ να στο δώσω... Ορίστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Thanks Δυστυχώς το wallpaper δεν μπορώ να στο δώσω... Ορίστε Thanx! Α,απο το κλασσικο-διαχρονικο site ειναι. Μου ξεφυγε το συγκεκριμενο wallpaper! Y.Γ.: Θα δειχνει στην οθοναρα το wallpaper! Kαι παλι με γεια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα