jiraya sama Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 πως μπορώ να βάλω και το δικό μου desktops???
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 1. Command + Shift + 3 για να πάρεις 'φωτογραφία' της επιφάνειας εργασίας σου. 2. http://imageshack.us για να ανεβάσεις την εικόνα. 3. Αντιγράφεις το link από την επιλογή Thumbnail for forums (1) και το προσθέτεις εδώ. Απλό.
Em_Zed Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Από τότε που ανακάλυψα sites σαν το customize και το interfacelift η συλλογή wallpapers έχει γίνει σχεδόν μανία. Eδώ ένα απ'τα αγαπημένα μου, από το customize θαρρώ.
jiraya sama Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 να και το δικο μου.http://img151.imageshack.us/my.php?image=picture1vt1.png
agpol07 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Από τότε που ανακάλυψα sites σαν το customize και το interfacelift η συλλογή wallpapers έχει γίνει σχεδόν μανία. Εγω παντως ειμαι φαν του vladstudio
haHa Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Εδω και το δικο μου : Το wallpaper φυσικα ειναι απο το InterfaceLIFT .
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Εδω και το δικο μου :[...] Το wallpaper φυσικα ειναι απο το InterfaceLIFT . Μόλις χθες έβαλα κι εγώ το Monaco.
haHa Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μόλις χθες έβαλα κι εγώ το Monaco. Ειναι απιστευτη φωτο!! Φαινεται και το σπιτι σου νομιζω...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Ειναι απιστευτη φωτο!! Φαινεται και το σπιτι σου νομιζω... Μπα, μόνο ως αντανάκλαση στην πισίνα σου.
gsmeros Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 το προγραμμα που χρησιμοποιεις για να βαλεις icons & themes δε λειτουργει με leopard??? etsi leei sto site
gsmeros Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 θελω να ρωτησω τα εξης πως κανω τα icons στο toolbar στο finder (στο music , pictures , domuments , apps ) λιγο μεγαλυτερα , για να φαιννονται τα custom icons. για themes στα leopard να μην το συζηταω ε?
thanocaster Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 τι είναι αυτο δίπλα αό το photobooth. κάτι με πλοίο.. Το NeoOffice δωρεάν σουίτα τύπου MS Office. Ουσιαστικά είναι το OpenOffice χωρίς την απαίτηση του Χ11.
vrethan Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Καλοί μου συνMacάδες, καλημέρα σας!!! Διάβασα και θαύμασα τα wallpapers σας και για να μην πω πως σας ζήλεψα λίγο Εκείνο που με εντυπωσίασε, μεταξύ των άλλων, είναι το διάφανο dock, που παρ'ότι κυκλοφορεί προγραμματάκι γι' αυτό πλην όμως όχι για Leopard:cry: Μήπως έχετε υπόψη σας κάποια άλλη πρόταση ή κόλπο για να κάνω το dock διάφανο; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
thanocaster Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 http://www.2putts4par.com/2007/11/24/transparent-dock-in-leopard/
ManosBar13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Το καινούριο μου desktop.Ως αυριανός(και βάλε...) Πολιτικός Μηχανικός τι πιο όμορφο από το Burj Al Arab στο Dubai...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα