djmike Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 το δικό μου χωρίς τίποτα στο desktop....
cheez Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 gia calculator deste kai auto yperoxo! charoui ωραίο φαίνεται αλλά κάποιο link για να το κατεβάσω δεν βλέπω >.<
charoui Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 charoui ωραίο φαίνεται αλλά κάποιο link για να το κατεβάσω δεν βλέπω >.< oops sorry! xehasa na valw to link sto blog,tha diorthothei! edw to link
charoui Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 το δικό μου χωρίς τίποτα στο desktop.... oreo wallpaper,tha mporouses na mou peis pou to vrikes?
Tougeo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 2 ερωτησούλες @Tougeo: (Τέλειο Desktop!) 1. Πως έχεις κάνει το παπάκι του Adium να έχει το macbook στο Dock? 2. Ποιο widget είναι αυτό με το τέλειο κομπιουτεράκι στο dashboard σου? Ευχαριστώ!!!! με προλάβανε.... Είχαν δίκιο όμως τα παιδιά. Αυτά είναι.
djmike Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 oreo wallpaper,tha mporouses na mou peis pou to vrikes? κοιτα η αρχικη εικόνα είναι από το site της apple στην αλλαγή του χρόνου οι 2 φωτογραφίες και γενικά για να βάζεις φωτογραφίες μέσα στο desktop χρησιμοποιώ το *photodesktop. και με το cleardock βγ'αζω τη σκια από τη μπάρα
VCryptonX Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Εδώ ας τοποθετούμε τα Screenshot μας απο το OsX! Aqua_Blue_Blured (κάντε κλίκ πάνω στην εικόνα για να δείτε την Full Screenshot) Name: Aqua_Blue_Blured GuiKit_Theme: Vitae_Bookmark Candybar_Icons: Ekisho Wallpaper: Aqua Tiger Refined (Aqua) Preview_Size: 1024 Pixels Wide Original_Size: 1280x1024 Deviant_Artist: VCryptonX
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Tο δικό μου desktop: Wallpaper & εικονίδιο του system disk: interfacelift.com Δημιουργικό & εκτέλεση: paredwse
Ic3m@N Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Ορίστε και το δικό μου... Leopard είναι (προφανώς) εικονίδια είχα αλλάξει παλιότερα αλλά μια χαρά είναι τα κλασσικά οπότε επέστρεψα σε αυτά; Το wallpaper το βρήκα στο google... αυτά...
mafalda19 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 και το δικό μου... όχι ακόμα leopard αλλά μιά χαρά τα πάμε και με το tiger... ελπίζω να το ανέβασα σωστά.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 leopard είναι; Είναι MacOS X 10.5.2 (Leopard), ανάλυση 1440 x 900.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα