Panathinaikara Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 ένα πιο ωραίο... να ρωτήσω: το To-Do list και τη λίστα με τα ονοματα στο Skype πώς τα βάζουμε στο Desktop? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Ορίστε και η ανανεωμένη δική μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Χαχα, εκεί είμαι πιο νορμάλ.Έχω κάποια που είδα οτι μου άρεσαν και που μου φαίνονται χρήσιμα. [ATTACH]31997[/ATTACH] Καλησπέρα! Το widget μετάφρασης ποιό είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Λέγεται "Translation" και είναι της Systran. Ασχολήθηκα με αυτά (με τα widgets του Dashboard) τις πρώτες εβδομάδες που πήρα τον Mac μου και δεν πολυ-θυμάμαι που τα βρήκα. Έχω την αίσθηση οτι το έχει το Mac OS X μέσα στο DashBoard για να το επιλέξεις και οτι δεν χρειάζεται να το κατεβάσεις από κάπου πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Λέγεται "Translation" και είναι της Systran. Ασχολήθηκα με αυτά (με τα widgets του Dashboard) τις πρώτες εβδομάδες που πήρα τον Mac μου και δεν πολυ-θυμάμαι που τα βρήκα. Έχω την αίσθηση οτι το έχει το Mac OS X μέσα στο DashBoard για να το επιλέξεις και οτι δεν χρειάζεται να το κατεβάσεις από κάπου πάντως. Όντως το έχει το Mac OS απο default! Σε ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 You are welcome. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Και δεν έχεις δώσει ακόμα link για το wallpaper; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 φανταστικό άλλα εγώ που έχω ακατάστατο wallpaper θα χαθώ αν βάλω αυτό φίλε/φίλη elven! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Mentor Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 τρέλα... αλλά αν βάλω τέτοιο wallpaper στο mac θα κάνω 1 ώρα να βρω που διάολο είναι το έγγραφο που ψάχνω. Δώσε όμως ένα link να το δοκιμάσω :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 δεν βρισκω link,τ ανεβάζω ορίστε http://img840.imageshack.us/img840/4670/designersroomexpbyk3nzu.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loser Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 keep it simple Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Έτσι έτσι, minimal ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα