iznodur Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 και η δικιά μου τίποτα σπουδαίο απλά να υπάρχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 και η δικιά μου τίποτα σπουδαίο απλά να υπάρχει πιο μικρο δεν βρηκες να το κανεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Ο mac μου με νέο Background.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belmpas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 1234567890 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 ρε ψυχάκια vaged μικρηνε το dock δεν μπορω να το βλέπω ετσι ;ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 ρε ψυχάκια vaged μικρηνε το dock δεν μπορω να το βλέπω ετσι ;ρ Χαχα..!!! Μπα, εμένα μ'αρέσει...!!! (και έχω και Quicksilver) :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 θα σε φτύσω :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Ο mac μου με νέο Background.... [ATTACH]31893[/ATTACH] Βάλε και κανένα εικονίδιο στο dock, άδειο το 'χεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Ο mac μου με νέο Background.... [ATTACH]31893[/ATTACH] Βάλε και μια από το dashboard να δούμε αν γίνεται ο ίδιος χαμός,αν και εκεί ο θείος μου σε έχει άνετα. Ένα 30αρι και ένα 24αρι monitor γεμάτα και τα δύο με widgets:shock: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Βάλε και μια από το dashboard να δούμε αν γίνεται ο ίδιος χαμός,αν και εκεί ο θείος μου σε έχει άνετα. Ένα 30αρι και ένα 24αρι monitor γεμάτα και τα δύο με widgets:shock: Χαχα, εκεί είμαι πιο νορμάλ. Έχω κάποια που είδα οτι μου άρεσαν και που μου φαίνονται χρήσιμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Χαχα, εκεί είμαι πιο νορμάλ.Έχω κάποια που είδα οτι μου άρεσαν και που μου φαίνονται χρήσιμα. [ATTACH]31997[/ATTACH] Ποιό widget είναι αυτό που χρησιμοποιείς για system monitoring; Έριξα μια ματιά στο site της apple και δεν κατάφερα να το εντοπίσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Ποιό widget είναι αυτό που χρησιμοποιείς για system monitoring;Έριξα μια ματιά στο site της apple και δεν κατάφερα να το εντοπίσω... iStat Pro λέγεται. Είναι καταπληκτικό Widget. Βγάζει και στο "Taskbar" (όλο ξεχνάω την αντίστοιχη κανονική ονομασία του "Taskbar" στο Mac OS X) στο επάνω μέρος της οθόνης αντίστοιχα μενού με πληροφορίες για θερμοκρασίες, κλπ. Έπρεπε να είναι Default στο σύστημα αυτό το Widget. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 iStat Pro λέγεται. Είναι καταπληκτικό Widget. Βγάζει και στο "Taskbar" (όλο ξεχνάω την αντίστοιχη κανονική ονομασία του "Taskbar" στο Mac OS X) στο επάνω μέρος της οθόνης αντίστοιχα μενού με πληροφορίες για θερμοκρασίες, κλπ. Έπρεπε να είναι Default στο σύστημα αυτό το Widget. Ευχαριστώ! Πολύ ωραίο widget! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex2539 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Uploaded with ImageShack.us] Να και μια δικιά μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα