vegito Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 υπαρχει κανενα καλο site με theme για mac? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cheez Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Cheez mporo na rotiso pou vrikes ta icons gia to Macintosh kai Windows Drive ?? Όπως ο Q σωστά είπε στο http://www.interfacelift.com θα βρείτε πολλά icons αλλά themes. Και το wallpaper που έχω εκεί το βρήκα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QSpec Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 vegito εδώ θα βρεις μερικά sites με themes, το interfacelift.com είναι η δικιά μου προτίμηση. Θα χρειστείς και το Shapeshifter για να τα εγκαταστήσεις. Και επί την ευκαιρία ας ποστάρω και τα νέα tooltips που έβαλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Όπως ο Q σωστά είπε στο http://www.interfacelift.com θα βρείτε πολλά icons αλλά themes. Και το wallpaper που έχω εκεί το βρήκα! Tnx file ... Oraio site pragmatika .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggeLON Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Γεια σας παιδιά!! Ορίστε και το δικό μου Desktop!! παρόλο που ο υπολογιστής είναι σχετικά καινούργιος (ναι!!! 1 μήνα έκλεισε το macάκι), σκοπεύω να το κρατήσω έτσι! (Δεν έχω βρει πως γίνεται να ανεβάσω εικόνες με άλλο τροπο....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QSpec Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μεγειά το mac σου. Καλωσήρθες κι εσύ. Λιτό το desktop σου ευχομαι να καταφέρεις να το κρατήσεις έτσι καθαρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tougeo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Αν και είμαι κι εγώ ψιλοκαινούργιος στο mac (από τέλη Ιούνη το έχω το καμάρι μου ) αυτό είναι...Προτίμησα κάτι πιο λιτό. Desktop: Dashboard: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo99rge Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 ερωτηση. ετοιμα themes δεν υπαρχουν να βαλουμε να τελειωνουμε ετσι απλα, για μια αλλαγη να δουμε τη "παιζει"? συμειωση. και που τα βρισκουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Χρειάζεσαι το Shapeshifter, που είναι ουσιαστικά το engine που αναλαμβάνει να αλλάζει/διαχειρίζεται τα themes. Μόλις το βάλεις (σημείωση: είναι εμπορικό πρόγραμμα, όχι freeware), θα πας στο http://interfacelift.com/ και θα κατεβάσεις όποιο theme (και όχι μόνο) θέλεις. Μετά ανοίγεις το Shapeshifter (θα το βρεις στο System Preferences, κάτω κάτω) και φορτώνεις το theme που μόλις κατέβασες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo99rge Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 παιδια δικια μου βλακεια δεν διαβασμα παραπανω τη λεγατε, ευχαριστω τον Mercury_fate για την απαντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 ευχαριστω τον Mercury_fate για την απαντηση Τον ποιον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggeLON Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 2 ερωτησούλες @Tougeo: (Τέλειο Desktop!) 1. Πως έχεις κάνει το παπάκι του Adium να έχει το macbook στο Dock? 2. Ποιο widget είναι αυτό με το τέλειο κομπιουτεράκι στο dashboard σου? Ευχαριστώ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loser Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 1. Πως έχεις κάνει το παπάκι του Adium να έχει το macbook στο Dock? http://www.adiumxtras.com/ δες στα dock icons έχει πάρα πολλά2. Ποιο widget είναι αυτό με το τέλειο κομπιουτεράκι στο dashboard σου?λέγετε Pemdas και θα το βρείς εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 gia calculator deste kai auto yperoxo! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggeLON Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Ευχαριστώ πολύ παιδία!! (Τρομερό το τι έχει αυτό το Adium...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα