kdiamant Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Μπράβο παιδιά. Ωραία desktops.Μερικές απορίες μόνο πριν ανεβάσω και εγώ screenshot του δικού μου. α) Στην πάνω μπάρα πως βάζω να μου δείχνει upload και download speed? β) Γίνεται με κάποιο application να μου δείχνει τον καιρό στο desktop? Ξέρω αυτό στο dashboard αλλά εγώ θέλω στο desktop. γ) Στο εικονίδιο του σκληρού μου δίσκου που έχω βάλει στο desktop, έχω επιλέξει να μου δείχνει από κάτω πληροφορίες για χωρητικότητα και free space. Ομως μου το κόβει παρότι έχω το grid spacing στο φουλ. Τι μπορώ να κάνω; 1) Δεν ξέρω 2) Μπορείς τα Widgets του Dashboard να τα βάλεις και στο Desktop, επομένως και τον καιρό. Δες εδώ: http://www.askdavetaylor.com/dashboard_widgets_on_my_mac_os_x_desktop.html 3)Μίκρηνε το Font Size απο το View->Show View Options στο Desktop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 1)Τη δουλειά την κάνει το προγραμμα iStat Menus.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Labfrog Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Ή καλύτερα(για μένα τουλάχιστον) το iStat pro που τρέχει στο dashboard οπότε έχεις το menu bar καθαρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Ένα πρόσφατο και απλό από εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 γουσταρω woodακι. Link αν μπορεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Εδώ είσαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsak4 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Εδω και μερες και απο εδω κ περα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Εδώ είσαι... ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trapper Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Είχα υποσχεθεί ότι θα ανέβαζα και εγώ το δικό μου screenshot. Να το λοιπόν. Επειδή είναι αρχή ακόμα δεν έχω πειράξει πολύ την μπάρα και τα εικονίδια. Θα γίνει και αυτό όμως, οπότε και θα επανέλθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Πάμε μωρή Ριχάνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Πάμε μωρή Ριχάνα Ριάννα βασικα προφέρεται(θελω να πιστευω)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Ριάννα βασικα προφέρεται(θελω να πιστευω)! Εννοείται ότι προφέρετε Ριά(α)να... εκ πεποιθήσεως την λέω Ριχάνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geovala Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Οπως και να λέγεται από πού την κατεβάζω; EDIT: Ακυρο..!!! Την βρήκα. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2010 από geovala Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Εδω και μερες και απο εδω κ περα ρε συ tsak4 τίποτε άλλο δεν είχε να βάλεις στο dock σου? κι ύστερα σου λένε "mac για μινιμάλ εμφάνιση" no offense Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsak4 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 ρε συ tsak4 τίποτε άλλο δεν είχε να βάλεις στο dock σου? κι ύστερα σου λένε "mac για μινιμάλ εμφάνιση" no offense Όντως ήταν πολλά.. Πλέον έχω αφαιρέσει 12 ( αρκετά από αυτά ήταν εφαρμογές για δοκιμή ). Αλλά στο μάτι δεν φαινόντουσαν πολλά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα