Mercyful_Fate Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Το νέο μου dekstop KDE 4: Που ακριβώς μοιάζουν? Στο ότι και τα δύο έχουν... wallpaper? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thakisn Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 KDE 4: Που ακριβώς μοιάζουν? Στο ότι και τα δύο έχουν... wallpaper? Ρε μεγάλε χαλάρωσε λίγο. Δεν είπαμε ότι είναι ίδιο με το KDE. Απλά σαν πρώτη εικόνα μοιάζει πολύ με το KDE 4.3 αν κρατήσεις το αρχικό wallpaper και βάλεις και το cairo dock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Ρε μεγάλε χαλάρωσε λίγο. Δεν είπαμε ότι είναι ίδιο με το KDE. Απλά σαν πρώτη εικόνα μοιάζει πολύ με το KDE 4.3 αν κρατήσεις το αρχικό wallpaper και βάλεις και το cairo dock. Χαλαρός είμαι. Και τα Vista, με το ανάλογο wallpaper και dock, θα μοιάσουν στο τέλος με Mac OS/KDE/Gnome/whatever. Τα 2 παραπάνω desktops (Mac OS/KDE) δεν μοιάζουν. Απλά πράγματα. Αν ακόμα βλέπεις ομοιότητες, πες μου και μένα ποιες είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
domal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 το θεμα ειναι σε snow leopard ποιο προγραμμα χρησιμοπιεις για να skinareis το dock ??? καθως και τα εικονιδια ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 candybar (ελληνικοι χαρακτηρες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Χαλαρός είμαι. Και τα Vista, με το ανάλογο wallpaper και dock, θα μοιάσουν στο τέλος με Mac OS/KDE/Gnome/whatever. Τα 2 παραπάνω desktops (Mac OS/KDE) δεν μοιάζουν. Απλά πράγματα. Αν ακόμα βλέπεις ομοιότητες, πες μου και μένα ποιες είναι. gnome:: kde:: μοιαζουν ειπαμε .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Αυτά είναι τα default themes? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Γιατι των αλλων πανω ειναι τα default icons+dock themes? Κοιτα αν υποστηριζεις οτι το macosx διαφερει πολυ απο το kde και το gnome με default themes παω πασο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Γιατι των αλλων πανω ειναι τα default icons+dock themes?Κοιτα αν υποστηριζεις οτι το macosx διαφερει πολυ απο το kde και το gnome με default themes παω πασο Μα δεν μιλάμε για αλλαγή των icons στο KDE, μιλάμε για ΠΡΟΣΘΗΚΗ του dock. Και όχι, αν τροποποιήσεις το KDE σε Mac OS look & feel, τότε δεν διαφέρει πολύ από το osx οπτικά. Και δεν είναι θέμα του τι υποστηρίζει ο καθένας μας, είναι θεμα του τι ισχύει και τι όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex2539 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 μια δικιά μου με earthdesk Εικονίδια ξέρει κανείς πως αλλάζουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EstellePr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Το στολίδι μου..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Το στολίδι μου..! Βαρετό το Φοντο δοκίμασε κανα αλλο που να εχει λιγο βάθος... Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2009 από georgeadams Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 καλά δεν σαν ζαλίζουν τα μάτια αυτά οι πολύχρωμοι φόντοι? πρωσοπικά με πιάνει πονοκέφαλος και δεν συγκεντρώνομαι ποτέ σε οτιδήποτε εχω να κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ εδώ και αρκετό καιρό επιμένω στα ασπρόμαυρα και μου αρέσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ εδώ και αρκετό καιρό επιμένω στα ασπρόμαυρα και μου αρέσει...[ATTACH]22957[/ATTACH] [ame]http://www.youtube.com/watch?v=PufsIixKx-A[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα