Προς το περιεχόμενο

Mac Desktops (our Mac OS X screenshots!)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
KDE 4:

kde4.png

Που ακριβώς μοιάζουν? Στο ότι και τα δύο έχουν... wallpaper? :rolleyes:

Ρε μεγάλε χαλάρωσε λίγο. Δεν είπαμε ότι είναι ίδιο με το KDE. Απλά σαν πρώτη εικόνα μοιάζει πολύ με το KDE 4.3 αν κρατήσεις το αρχικό wallpaper και βάλεις και το cairo dock.

Δημοσ.
Ρε μεγάλε χαλάρωσε λίγο. Δεν είπαμε ότι είναι ίδιο με το KDE. Απλά σαν πρώτη εικόνα μοιάζει πολύ με το KDE 4.3 αν κρατήσεις το αρχικό wallpaper και βάλεις και το cairo dock.

Χαλαρός είμαι. Και τα Vista, με το ανάλογο wallpaper και dock, θα μοιάσουν στο τέλος με Mac OS/KDE/Gnome/whatever.

Τα 2 παραπάνω desktops (Mac OS/KDE) δεν μοιάζουν. Απλά πράγματα. Αν ακόμα βλέπεις ομοιότητες, πες μου και μένα ποιες είναι. :-)

Δημοσ.

το θεμα ειναι σε snow leopard ποιο προγραμμα χρησιμοπιεις για να skinareis το dock ??? καθως και τα εικονιδια ???

Δημοσ.
Χαλαρός είμαι. Και τα Vista, με το ανάλογο wallpaper και dock, θα μοιάσουν στο τέλος με Mac OS/KDE/Gnome/whatever.

Τα 2 παραπάνω desktops (Mac OS/KDE) δεν μοιάζουν. Απλά πράγματα. Αν ακόμα βλέπεις ομοιότητες, πες μου και μένα ποιες είναι. :-)

gnome::

awn-gnome-menu.png

kde::

Freebsd3.png

μοιαζουν ειπαμε ..

Δημοσ.

Γιατι των αλλων πανω ειναι τα default icons+dock themes?

Κοιτα αν υποστηριζεις οτι το macosx διαφερει πολυ απο το kde και το gnome με default themes παω πασο

Δημοσ.
Γιατι των αλλων πανω ειναι τα default icons+dock themes?

Κοιτα αν υποστηριζεις οτι το macosx διαφερει πολυ απο το kde και το gnome με default themes παω πασο

Μα δεν μιλάμε για αλλαγή των icons στο KDE, μιλάμε για ΠΡΟΣΘΗΚΗ του dock. Και όχι, αν τροποποιήσεις το KDE σε Mac OS look & feel, τότε δεν διαφέρει πολύ από το osx οπτικά. Και δεν είναι θέμα του τι υποστηρίζει ο καθένας μας, είναι θεμα του τι ισχύει και τι όχι.

Δημοσ.

καλά δεν σαν ζαλίζουν τα μάτια αυτά οι πολύχρωμοι φόντοι? πρωσοπικά με πιάνει πονοκέφαλος και δεν συγκεντρώνομαι ποτέ σε οτιδήποτε εχω να κάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...