Street-Fighter Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 http://www.skins.be/olivia-wilde/wallpapers/ Γενικα εχει ωραιες φωτογραφιες το συγκεκριμενο site. κάνεις πλάτες στο skins be? συνεργάζονται εξάλλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimkar2405 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 κάνεις πλάτες στο skins be? συνεργάζονται εξάλλου Εχεις δικιο οτι συνεργαζονται, τωρα το συνειδητοποιησα! Θα ηθελα να τους κανω πλατες, αρκει να μου στελνουν καθε μηνα σπιτι τις απεικονιζομενες στις ταπετσαριες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Το νέο μου dekstop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Το νέο μου dekstop Δεν μου αρέσουν πολύ τα εικονίδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 το έχουμε και οι 2 καταλάβει ότι απέχουμε πολύ... εγώ τα βρίσκω καταπληκτικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 εγώ τα βρίσκω καταπληκτικά... Δεν είχα καμία αμφιβολία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thakisn Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Το νέο μου dekstop Σαν το KDE είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Σαν το KDE είναι! Αλήθεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thakisn Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Αλήθεια? Ειρωνεία ή απορία ήταν αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Ειρωνεία ή απορία ήταν αυτό? Ψιλο-ειρωνία (όχι κακοήθης πάντως), γιατί δεν είναι σαν το KDE. Εκτός και αν θεωρείται τόσο χαρακτηριστικό του KDE το γεγονός ότι η μπάρα εντολών είναι πάνω στην οθόνη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 απλά πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 κυριοι εχετε προβλημα....!!το πρωτο μοιαζει με kde 4 και το δευτερο μοιαζει παλι με wm του linux αλλα δεν μου ρχεται με ποιο...ισως σαν gnome με awn dock+menubar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thakisn Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 κυριοι εχετε προβλημα....!!το πρωτο μοιαζει με kde 4 και το δευτερο μοιαζει παλι με wm του linux αλλα δεν μου ρχεται με ποιο...ισως σαν gnome με awn dock+menubar Μπράβο ρε φίλε! Και νόμιζα ότι δεν το έβλεπε κανείς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 παρτε και το δικο μου κλασσικα πραγματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 εγώ πρωσοπικά δεν άλλαξα τπτ εκτός του dock σε 2D τπτ το ιδιαίτερο. mac os x. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα