hasodikis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 ορίστε και το τελευταίο δικό μου Το μόνο που μου μένει είναι να κάω μάυρη τη μπάρα.. αλλά αυτό θα αργήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 hasodikis το βρίσκω gay το φόντο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasodikis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 χαχαχαχαχαχχα βρε ουστ .... σάτυρε!!!!!! χαχαχαχα μαμάτο σχόλιο.... μου αρέσει ο συνδυασμός χρωμάτων γιατί δένει με τα χρώματα της dock (μάυρο - κόκκινο) και με του menu bar (λευκό (μελλοντικά μαύρο)- γκρι μπλε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Το menu bar στο mac os x έχει ένα ποσοστό διαφάνειας. Για δοκίμασε να αλλάξεις το αρχείο του wallpaper που χρησιμοποιείς και να βάλεις στο πάνω μέρος του μια λεπτή μαύρη λωρίδα. Μπορεί να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasodikis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 δεν κάνει δουλειά ... από το πρωί αντί να δουλέυω αυτό προσπαθώ να κάνω... Θέλω το μαυρο να το κάνω ασπρο και το αντίστροφο. Δυστυχώς αυτο δεν είναι ακόμα εφικτό στο Snow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 χαχαχαχαχαχχα βρε ουστ .... σάτυρε!!!!!! χαχαχαχα μαμάτο σχόλιο.... μου αρέσει ο συνδυασμός χρωμάτων γιατί δένει με τα χρώματα της dock (μάυρο - κόκκινο) και με του menu bar (λευκό (μελλοντικά μαύρο)- γκρι μπλε... Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 δεν κάνει δουλειά ... από το πρωί αντί να δουλέυω αυτό προσπαθώ να κάνω...Θέλω το μαυρο να το κάνω ασπρο και το αντίστροφο. Δυστυχώς αυτο δεν είναι ακόμα εφικτό στο Snow Βεβαιώσου ότι έχεις επιλέξει το "Translucent menu bar" στο "Desktop & Screen Saver". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 δεν κάνει δουλειά ... από το πρωί αντί να δουλέυω αυτό προσπαθώ να κάνω...Θέλω το μαυρο να το κάνω ασπρο και το αντίστροφο. Δυστυχώς αυτο δεν είναι ακόμα εφικτό στο Snow Μη ξεχνάς ότι αν αλλάξεις τη menubar σε μαύρο πρέπει να αλλάζεις και τυχόν icons εφαρμογών που τρέχουν στη menubar σε λευκό, γιατί σε μαύρο δεν θα φαίνονται η θα φαίνονται πολύ άσχημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Μετά το clean install του Snow Leopard και την ολοκλήρωση επαναφοράς ρυθμίσεων, αρχείων, προγραμμάτων.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 clean install τι μου είπες δεν εχω το κουράγιο να το κάνω μιας και θα επρεπε τώρα που εβαλα ssd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VitamineQ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Μετά το clean install του Snow Leopard και την ολοκλήρωση επαναφοράς ρυθμίσεων, αρχείων, προγραμμάτων.... μπορούμε να έχουμε το wallpaper ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 μπορούμε να έχουμε το wallpaper ; Βεβαίως link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VitamineQ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 νασαι καλά, αλλά με βγάζει σε μια λίστα με wallpapers άσχετα με αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 νασαι καλά, αλλά με βγάζει σε μια λίστα με wallpapers άσχετα με αυτό μπες μια στο site και πέρνα το σημείο με την διαφήμιση στην αρχή. Μετά ξαναπάτα το link και σε πάει απευθείας στην εικόνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VitamineQ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 lol πέτυχε!! ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα