gnu Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 θα μπορούσες να μας δώσεις ένα λινκ με την κοπελίτσα? εεε? πλιζζζ? Οριστε το link by paredwse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 KebinB, δώσε πηγή, τα σπάει το dock και το bowtie( ; ) skin για τη μουσική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Βασικά είναι ψιλομπέρδεμα η φάση και δεν είναι δικία μου η έμπνευση αλλά πάνω κάτω το ίδιο έκανε και ο άλλος. Με ικανοποίησε πάντως το αποτέλεσμα και θα μείνω αρκετό καιρό μπορώ να πω με αυτό. Έχουμε και λέμε icons, The Kobhens (μερικά θα πρέπει να τα κάνεις ο ίδιος γιατί δεν τα έχει όλα υπάρχει το psd αρχείο για edit) To dock το εξαφάνισα με το Mirage Dock και έκατσε πάνω στον φόντο του Desctop. Όσο αναφορά η θέση του έγινε με το super Docker. Bowtie theme: Zukunft Condensed White το βρήκα κάπου εδώ http://macthemes2.net/forum/ με search tool θα το βρεις άνετα Ορίστε και το desctop μπορεί να φέρεις στα μέτρα σου κράτας και μαύρη μπάρα και είσαι κυριλές, όποτε θα έχω χρόνο θα κάνω λίγο καλύτερα τον πολύχρωμο κύκλο είναι σε μικρή ανάλύση βέβαια 1440 κάτι αλλά τι να κάνουμε http://img188.imageshack.us/img188/7139/pretentioustitlebyseren.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Thanks, σκέφτομαι να βάλω ανάμεσα κάπου στο dock να φαίνεται το bowtie, αν μπορέσω να το κάνω θα το ποστάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) sorry Μήνυμα από vBulletin Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2009 από gnsX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loser Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 το τελευταίο μου desktop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Το έφτιαξα σήμερα, νομίζω είναι λίγο καταθληπτικό όμως...θα το κρατήσω για λίγο πάντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Το έφτιαξα σήμερα, νομίζω είναι λίγο καταθληπτικό όμως...θα το κρατήσω για λίγο πάντως! [ATTACH]19994[/ATTACH] Μια χαρά ειναι βάλε ομως λιγο πράσινο και βγάλε το μπετό θα δεις πως θα σου αλλάξει η διάθεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Μια χαρά ειναι βάλε ομως λιγο πράσινο και βγάλε το μπετό θα δεις πως θα σου αλλάξει η διάθεση Το έκανα όσο πιο επίκαιρο μπορούσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2009 από gnsX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Μόνο εγώ είμαι συντηρητικός? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 billdanos, μπορούμε να έχουμε ένα link με το wallpaper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Μόνο εγώ είμαι συντηρητικός? Ε, καλά, δεν είσαι και συντηρητικός. Aν θεωρείς εαυτόν συντηρητικό, τι να πω εγώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 billdanos, μπορούμε να έχουμε ένα link με το wallpaper Κάπου εδώ μέσα είναι: http://interfacelift.com/wallpaper_beta/downloads/date/any/ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:04 ---------- Ε, καλά, δεν είσαι και συντηρητικός. Aν θεωρείς εαυτόν συντηρητικό, τι να πω εγώ; Ναι... υπάρχουν και "χειρότερα"! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα