klainmaingr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Αν υπάρχει κάτι που μου την δίνει πιο πολύ από την apple είναι τα Alienware... Same here για το δεύτερο...Το ίδιο και τα μπλέ κόκκινα πορτοκαλί ρόζ φωτάκια στα fans και οποιαδήποτε προσπάθεια pimping καγκουριάς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Ξέρει κανείς πώς γίνεται να αλλάξω τα εικονίδια των φακέλων που βάζω στην sidebar? Χωρίς, φυσικά, να αλλάξουν τα εικονίδια των αρχικών φακέλων. Έχω βρει κάποια 16px sidebar icons, αλλά πρέπει να τα θέσω ως εικονίδια των αρχικών φακέλων για να εμφανιστούν σωστά στην sidebar... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Το δικό μου Με Knight Rider dock... Μπαμ κάνουνε οι ανοιχτές εφαρμογές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EstellePr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 http://img411.imageshack.us/img411/3298/picture1kyr.png Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω περισσότερα wallpapers απο new york skyline η night???? Εκτός βέβαια απο το κλασσικό interfacelift..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Εγώ βρίσκω στο Flickr... Τελευταία ψάχνω μερικές stock photos και τις επεξεργάζομαι πειραματικά... Θα βγάλω μερικές σε κανα δυο μέρες. Πέρνα από το προφίλ μου στο Flickr... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fantomduck Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 ορίστε και το δικό μου... E.D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Να'μαι και γώ χωρίς καθόλου tweaking... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 γιατί δεν με βλέπω στο msn; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 γιατί δεν με βλέπω στο msn; Γιατί έχεις να μπείς απο του αγίου ανδρέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Μία από το καινούριο MacBook Pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasodikis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 ζήλεψα .... οπότε ορίστε και μία από το καινούργιο δικό μου hasodikis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 δε χρειάζεται να χρησιμοποιείς το Grab... cmd+shift+3 = fullscreen cmd+shift+4 = selected area Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasodikis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 δε χρειάζεται να χρησιμοποιείς το Grab...cmd+shift+3 = fullscreen cmd+shift+4 = selected area το ξέρω βρε .... παλιά κακιά συνήθεια από kde.. άσε που προσπαθούσα να αλλάξω το φορματ των screenshots σε jpg Hasodikis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnu Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Να και το δικο μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 θα μπορούσες να μας δώσεις ένα λινκ με την κοπελίτσα? εεε? πλιζζζ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα