triggerman Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Αν εδινες κανενα link θα βοηθουσες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 φιλαράκι μπορείς να μου στείλεις το wallpaper?? το θέλω κι εγώ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Ορίστε και το τελευταίο μου desktop.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Ορίστε και το τελευταίο μου desktop.. κανενα λινκ εχεις να μας δωσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Ως τρελός Ιαπωνόφιλος που είμαι το μόνο που έχω να πω είναι respect.Εννοείται όταν μπορέσεις θα δώσεις λεπτομέρειες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PeterHeppner Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 πολύ minimal ρε παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Αυτό που με χαλάει με το theming είναι ότι συνήθως έχεις ένα icon στο dock ή στο desktop που σου χαλάει όλο το overall feeling :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManosBar13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Για τα εικονίδια στο dekstop μπορείς να τα «εξαφανίσεις» με ένα πρόγραμμα που λέγεται Camouflage. Για το dock 1) το βάζεις να μην φαίνεται, εκτός κι αν πάνω το ποντίκι. 2) υπάρχει μια εντολή στο terminal που το κάνει να μην φαίνεται, αλλά δεν την έχω σημειώσει κάπου. Με λίγο googlάρισμα θα τη βρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Αυτό που με χαλάει με το theming είναι ότι συνήθως έχεις ένα icon στο dock ή στο desktop που σου χαλάει όλο το overall feeling :/ α ρε OCD Syndrome που πέφτει. Κι εγώ τα ίδια σκατά είμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfoynt Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inSync Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Το δικό μου Desktop... αν γνωρίζετε που μπορώ να βρω εικονίδια για folder και για εφαρμογές που να ταιριάζουν με τα icons των δίσκων... :| Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Alienware Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Αν υπάρχει κάτι που μου την δίνει πιο πολύ από την apple είναι τα Alienware... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 μμμ αρα δεν σου αρεσουν ουτε τα μινιμαλιστικα, ουτε τα παραφουσκωμενα.. Σου αρεσουν τα νορμαλ pc.. (εεε καλα τι ψυχολογαρα ειμαι εγω! :-D) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warchief Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Και αυτο ειναι το δικο μου Hackintosh. Πανο στείλε μου το wallpaper με ένα e-mail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα