kebinB Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) ναι απο εκεί τα τσίμπησα και εγώ. με λίγο καλό ψάξιμο κάνεις πολύ ωραίο desctop απλώς θελει να ασχοληθείς..;ρ δοκιμάστε και το geektool Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2009 από kebinB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triggerman Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Ποιο προγραμμα χρησιμοποιησες για να αλλαξεις εικονιδια?Εγω εχω το liteicon.Ειναι αρκετα βολικο.Tο dock γινεται ετσι με το που αλλαξεις τα εικονιδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Το πρώτο πρόγραμμα για αλλαγή εικονιδίων και Dock είναι το επί πληρωμή CandyBar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Candybar + mirage dock (αδιαφανή dock) + superdocker (αλλαγή θέσης) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triggerman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Thanks θα τα δοκιμασω και θα ποσταρω και το δικο μου desktop συντομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Το candybar που το προσπάθησα δεν έβγαλα άκρη :/ Ενώ έβαζα τα icons στην sidebar, δεν μου είχε ενεργοποιημένη την επιλογή "Use these icons" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 June desktop 1: .................. June desktop 2: .................. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Χμ... Αυτό με τον σκληρό που λέει απο κάτω πόσο απομένει κτλ πως το βάζουμε; Είναι κανονικά ρύθμιση του μάκ ή κάνα addon? Ωραία desktop κατα τα άλλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Ρύθμιση είναι... (τώρα που δεν θυμάμαι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Χμ...Αυτό με τον σκληρό που λέει απο κάτω πόσο απομένει κτλ πως το βάζουμε; Είναι κανονικά ρύθμιση του μάκ ή κάνα addon? Ωραία desktop κατα τα άλλα finder-view-show viw options - show item info. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triggerman Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Το μονο εικονιδιο με το οποιο εχω προβλημα ειναι με αυτο του adium.Eνω οταν ειμαι offline το εικονιδιο ειναι οκ μολις μπω online βγαινει το default εικονιδιο του adium Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtracker Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Να το τρέχον desktop μου! φιλαράκι μπορείς να μου στείλεις το wallpaper?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Το μονο εικονιδιο με το οποιο εχω προβλημα ειναι με αυτο του adium.Eνω οταν ειμαι offline το εικονιδιο ειναι οκ μολις μπω online βγαινει το default εικονιδιο του adium το εικονίδιο του adium επειδή έχει πολλά modes δεν το αλλάζουμε σαν όλα τα άλλα, αλλά μέσα από τα adium extras και μετά μέσα στα preferences του adium Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 finder-view-show viw options - show item info. Φχαριστώώώώώώώώώώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManosBar13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Αυτό είναι το καινούριο μου desktop και από τα καλύτερα που είχα... Highlights: 1) Dark Icons και Dock 2) Adium Theme 3) European Union flag Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα