Cygnus Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Θα μας δώσεις ένα link για το wallpaper; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Ορίστε.. Apple Welcome Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Θα μας δώσεις ένα link για το wallpaper; με προλαβε ο whiteyez Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Να και ο iMac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan-pan Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Και αυτο ειναι το δικο μου Hackintosh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Να το τωρινό: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 @ giorgos_k: Μπορείς να δώσεις ένα link γι'αυτό το εκπληκτικό wallpaper; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 @ giorgos_k: Μπορείς να δώσεις ένα link γι'αυτό το εκπληκτικό wallpaper; Για τη foto σου δίνω το link (http://gallery.me.com/giorgos_k#100020&bgcolor=black&view=grid) όλης της Gallery καθώς εκεί θα βρείς κ άλλη μια το ίδιο....όμορφη.. (Τα εύσημα στο φίλτατο nonborn κ το blog του: http://web.me.com/nonborn/NonBorns_Blog/Blog/Blog.html) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Σε ευχαριστώ πολύ. Όντως, πολύ όμορφη και η άλλη φωτογραφία. Επέτρεψέ μου να ανταποδώσω με την πραγματική πηγή: http://www.crestock.com/blog/design/14-new-high-resolution-desktop-wallpapers-115.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 That's new!! Μαζί με το interfacelift η συλλογή αυξάνεται επικύνδινα.. Thx mate Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsak4 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) Να και το δικο μου Το ματι του θεου.. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2009 από tsak4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoNik Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Ορίστε και το δικό μου(ξεκίνησα να παίζω πάλι 40Κ έπειτα απο πολυυυ καιρό και έχω...εξστασιαστεί) . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Stam Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) Sorry που βγαίνω off topic αλλά... TSAK ποιό είναι το προγραμματάκι που σου βγάζει αυτά τα controls για το itunes(υποθέτω) στο menubar? Great dock by the way! Επεξ/σία 27 Απριλίου 2009 από Dr.Stam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 από τότε που πήρα το imac δεν πόσταρα το desktop μου, να το λοιπόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα