hasodikis Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Cygnus μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις χοντρικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του συστήματός σου, ποια διανομή επέλεξες και τι προβλήματα αντιμετώπισες (επειδή είναι και off topic αν θες στειλε και pm) Hasodikis
e-tic Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Ηδού και το δικό μου desktop! Ό,τι πιο απλό, χωρίς πολλά εφέ:
laantonios Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 και μια απο το macbook pro 17αρι μου... απλό και απέριττο
hasodikis Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 το τωρινο μου,,,λεω να μείνω μαζί του...καμια βδομαδα hasodikis
hasodikis Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 χμμμ δεν παμε καλα.....δεν το πιστυεω αυτό που είδα ... μετρήστε ανοικτές εφαρμογές...... και δείτε τους πόρους και μιλαμε για netbook και ήταν και αποκρίσιμο λίγο βαρύ αλλά σίγουρα λειτουργικό ούτε με λινουξ δεν το είχα καταφέρει hasodikis
elven Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 LOL,ουσιαστικά τπτ δεν τρέχει,απλά είναι ανοιχτές οι εφαρμογές τα itunes,movist πχ είναι απλά ανοιχτά,δεν παίζουν κάτι. <4% CPU παίρνω σε Vista με αυτά (όχι σε netbook,γιατί δεν έχω )
haHa Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 χμμμ δεν παμε καλα.....δεν το πιστυεω αυτό που είδα ...μετρήστε ανοικτές εφαρμογές...... και δείτε τους πόρους και μιλαμε για netbook και ήταν και αποκρίσιμο λίγο βαρύ αλλά σίγουρα λειτουργικό ούτε με λινουξ δεν το είχα καταφέρει hasodikis Απλα ανοιξες εφαρμογες που μαλιστα δεν καταναλωνουν καθολου cpu usage. Σαν να ανοιξει καποιος δεκαδες file browsers, μερικους internet browsers, μερικα word κ κανα audio κ video player (χωρις να παιζουν κατι). Ολα αυτα δεν απαιτουν καθολου υπολογιστικη ισχυ αν ειναι απλα ανοιχτα.. Ακομα κ με φορητο υπολογιστη 5 χρονων, το cpu usage θα ειναι χαμηλο .
georgeadams Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Θα σας παρακαλούσα να μην συνεχίσετε με τα off-topic μυνήματα...
georgeascona Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Το πρώτο μου wallpaper, όταν είχα πάρει το macbook μου
giorgos_k Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Shelbyyyyyyyy, respect... Το ξέρεις οτι πρέπει να μας δώσεις αυτό το wallpaper έτσι??!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα