Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Εγώ πάλι βρήκα 10-15 εικόνες που μου αρέσουν εξίσου και τις έχω βάλει να αλλάζουν κάθε τέταρτο.
jiraya sama Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 ρε παιδία δεν θα βγει καινούρια έκδοση του shapeshifter για τα να βάζουμε themes σε leopard???
Cygnus Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 @Freakster: Αν είναι αυτό leopard τότε το pc μου είναι iMac 24''
VitamineQ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 επιτέλους έγινα και εγώ ένας χαρούμενος κάτοχος. να και το δικό μου Είναι ακτινογραφία του αγαπημένου νέου MBP
kpartsi Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 επιτέλους έγινα και εγώ ένας χαρούμενος κάτοχος. να και το δικό μου Είναι ακτινογραφία του αγαπημένου νέου MBP Πολύ πολύ ωραίο!!!! Ποιο είναι το προγραμματάκι ανάμεσα στο Skype και στο Adium;;;
VitamineQ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Πολύ πολύ ωραίο!!!!Ποιο είναι το προγραμματάκι ανάμεσα στο Skype και στο Adium;;; είναι το twhirl. χρήσιμο για το twitter. twhirl is a social software desktop client, based on the Adobe AIR platform. http://www.twhirl.org/
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 @kpartsi υπάρχει και το twitterrific http://iconfactory.com/software/twitterrific
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 επιτέλους έγινα και εγώ ένας χαρούμενος κάτοχος. να και το δικό μου Είναι ακτινογραφία του αγαπημένου νέου MBP Πάρα πολύ όμορφο! Να σε ρωτήσω κάτι? Πάνω αριστερά έχεις 2 μπάρες με contacts.. Πως το έκανες αυτό?Το Adium είναι? Πολύ πιο τακτοποιημένο απο το να έχεις ανοιχτό το contact list!
Cue Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Adium - Preferences - Appearance Contact List - Window Style - {Contact Bubbles, Group Bubbles} 1. Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Adium - Preferences - AppearanceContact List - Window Style - {Contact Bubbles, Group Bubbles} 1. Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish Thanks!! Σωστός.. :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα