SCORPIO777 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 το καινουργιο το δικο μου.μαλλον θα κανω να το αλλαξω καιρο.
alexzzz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 το καινουργιο το δικο μου.μαλλον θα κανω να το αλλαξω καιρο. άσχημο είναι μην ενοχλήστε... έχω προηγούμενα με τον Scorpio
SCORPIO777 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 άσχημο είναι μην ενοχλήστε... έχω προηγούμενα με τον Scorpio τολμας και λες ασχημο αυτο το εργο τεχνης. πες πως ειναι ωραιο και θα σου χαρισω ενα λουκουμι.
giorgos_k Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Πολύ ωραίο!! Τα σπάει το blue-screen-of-death..
x_vagos_x Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Γ@μάτ() ? Εν τω μεταξύ και στο δίκτυο τους PC μας τους βγάζει έτσι ! Κουλό;
SCORPIO777 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Ωραίο είναι... Ορίστε και το δικό μου : ευχαριστω κοπελι.για ριξτε ολοι μια ματια εδωhttp://www.dpgr.gr/index.php?page=wallpapers_index&wall_npage=0εχει και αλλα ωραια.
x_vagos_x Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Έχει όντως ωραία τοπία, αλλά δεν αλλάζω με τπτ την συλλογή μου από το interfaclift
giorgos_k Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Γ@μάτ() ? Εν τω μεταξύ και στο δίκτυο τους PC μας τους βγάζει έτσι ! Κουλό; Xαχα..δεν το ειχα παρατηρήσει!! Κοίτα κ εδώ απο interface: http://gallery.me.com/giorgos_k
georgeadams Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 To desktop του μόλις αποκτηθέντος Macbook 2.4GHz unibody. Μεγειά!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μεγειά! Επιτέλους, κάποιος το παρατήρησε.
kebinB Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Επιτέλους, κάποιος το παρατήρησε. όλοι το παρατήρισαμε απλώς κανουμε τα στραβα ματια απο ζήλια =Ρ
pan-pan Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Ωραίο είναι... Ορίστε και το δικό μου : Το dock που το βρηκες ρε μαγκα? καθως και το εικονιδιο του bsod?
x_vagos_x Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Χμμμ... Dock εδώ και B.S.O.D. Icon από αυτή τη συλλογή...
Cygnus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Σε περίπτωση που θέλω να χρησιμοποιήσω τα icons αυτά πώς θα το κάνω; Θέλει ειδικό πρόγραμμα ή γίνεται μέσω leopard; Για φωτίστε με..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα