alexzzz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Το πάθος ποτέ δεν είναι λάθος ή σωστό. Ξεφεύγει από τέτοιες λογικές, απλά υπάρχει... γι'αυτό λέγεται και πάθος Πάντως πιστεύω ότι το κιτρινάκι ταιριάζει απόλυτα στο desktop μου Συνεννοημένη ήμασταν; Δες τίτλο το άρθρο
alexzzz Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Να και το δικό μου από το καινούριο μου Macbook Alu 13.3 κλικ
gnsX Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Δεν σε ενοχλούν τα τόσο μεγάλα εικονίδια στο dock;Φτιάχτο λίγο,να καντο έτσι [ Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2008 από gnsX Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
alexzzz Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Το αετίσιο μάτι μου δεν μου επιτρέπει να τα έχω και πολύ μικρά. Ωραία τα εικονίδια των φακέλων σου! Για δώσε link!!!
gnsX Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Τα εικονίδια των δίσκων εννοείς; Δεν βρίσκω τώρα που είναι ακριβώς αλλά είναι απο αυτό το site (Νομίζω το Blend) http://interfacelift.com/icons-mac/index.php?sort=downloads Αν θες το apple drive http://rapidshare.com/files/168194023/Black_Drive_Internal.icns.html
alexzzz Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Ευχαριστώ. Αυτό δίπλα στο Adium με την οθόνη τι είναι;
gnsX Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Το Front row,τα εικονίδια τα άλλαξα ένα-ένα manual,δεν είναι όλα αλλαγμένα. Ψέματα,το itunes είναι.Επειδή το χρησιμοποιώ για βιβλιοθήκη ταινιών και όχι για μουσική το 'χω βάλει έτσι,το εικονίδιο το 'χα πριν στο fronτ row και μπερδεύτηκα
dali13gr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Άντε να ξαναβάλω το δικό μου μετά από καιρό
georgeadams Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Καλή ιδέα. Να και το τρέχον δικό μου: Παρατηρήσεις: 1. Η οθόνη του MacBook έχει ανάλυση 1280χ800. Τα 800 pixel του ύψους είναι από μόνα τους λίγα. Θεωρώ πως είναι κρίμα να μειώνουμε το λιγοστό ωφέλιμο ύψος κι άλλο αφήνοντας το Dock στο κάτω μέρος της οθόνης. Για το λόγο αυτό προτιμώ το Dock κάθετα, στ' αριστερό μέρος της οθόνης. 2. Για να έχω ακόμα περισσότερο διαθέσιμο χώρο για δουλειά στην οθόνη, κανονικά έχω το Dock να κρύβεται αυτόματα και να εμφανίζεται μόνο αν πηγαίνω το ποντίκι τέρμα αριστερά. Για να βγει όμως το screenshot απενεργοποίησα αυτή τη λειτουργία προσωρινά. 3. To περίεργο pop-up που φαίνεται είναι ένα stack που δημιούργησα με το home folder μου. Το άφησα επίτηδες ανοιχτό στο screenshot γιατί φαίνεται ψαρωτικό. 4. Τα Folder Icons είναι από το Iconfactory, από το Set Agua Extras vol.1 5. Μου αρέσει να έχω καθαρό το Desktop και γι' αυτό έχω επιλέξει να μην φαίνεται το εικονίδιο του εσωτερικού δίσκου του MacBook. 6. Η φωτογραφία του background είναι η γάτα μου.
haHa Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Καλή ιδέα. Να και το τρέχον δικό μου: Παρατηρήσεις: 1. Η οθόνη του MacBook έχει ανάλυση 1280χ800. Τα 800 pixel του ύψους είναι από μόνα τους λίγα. Θεωρώ πως είναι κρίμα να μειώνουμε το λιγοστό ωφέλιμο ύψος κι άλλο αφήνοντας το Dock στο κάτω μέρος της οθόνης. Για το λόγο αυτό προτιμώ το Dock κάθετα, στ' αριστερό μέρος της οθόνης. Παρα πολυ σωστος.. Με 800 πιξελ κ το μεγαλο σε μεγεθος dock στο κατω μερος ειναι τελειως αντιπαραγωγικα..
alexzzz Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 @georgeadams: αφού κρύβεις αυτόματα το dock τι σε πειράζει που είναι και το πήγες από κάτω, αριστέρα;
Thresher Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Καλή ιδέα. Να και το τρέχον δικό μου: Παρατηρήσεις: 1. Η οθόνη του MacBook έχει ανάλυση 1280χ800. Τα 800 pixel του ύψους είναι από μόνα τους λίγα. Θεωρώ πως είναι κρίμα να μειώνουμε το λιγοστό ωφέλιμο ύψος κι άλλο αφήνοντας το Dock στο κάτω μέρος της οθόνης. Για το λόγο αυτό προτιμώ το Dock κάθετα, στ' αριστερό μέρος της οθόνης. 2. Για να έχω ακόμα περισσότερο διαθέσιμο χώρο για δουλειά στην οθόνη, κανονικά έχω το Dock να κρύβεται αυτόματα και να εμφανίζεται μόνο αν πηγαίνω το ποντίκι τέρμα αριστερά. Για να βγει όμως το screenshot απενεργοποίησα αυτή τη λειτουργία προσωρινά. 3. To περίεργο pop-up που φαίνεται είναι ένα stack που δημιούργησα με το home folder μου. Το άφησα επίτηδες ανοιχτό στο screenshot γιατί φαίνεται ψαρωτικό. 4. Τα Folder Icons είναι από το Iconfactory, από το Set Agua Extras vol.1 5. Μου αρέσει να έχω καθαρό το Desktop και γι' αυτό έχω επιλέξει να μην φαίνεται το εικονίδιο του εσωτερικού δίσκου του MacBook. 6. Η φωτογραφία του background είναι η γάτα μου. Γιώργο απο την μέρα που πήρα το Macbook μου είχα κάνει την ίδια ακριβώς σκέψη και είμαι πολύ ευχαριστημένος με την λειτουργία του. (Αριστερή στοίχιση και απόκρυψη)
Cygnus Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Φίλε georgeadams μπορείς να μας πεις πώς βάζεις στην system bar τις ενδείξεις για δίκτο, θερμοκρασία και χρήση επεξεργαστή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα