WizeMan Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Ξεθάβω το θέμα [GeekTool] Ψάχνω πως να απενεργοποιήσω τον γλωσσικό έλεγχο που βγάζει τις κόκκινες γραμμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilove3dmax Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα και απο μένα αυτο είναι το δικο μου Desktop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα και απο μένα αυτο είναι το δικο μου Desktop Εμένα ούτε για πλάκα τόσα εικονίδια στη menu bar του 13,3" μου :\ (Ωραίο γαβ by the way) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilove3dmax Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Εμένα ούτε για πλάκα τόσα εικονίδια στη menu bar του 13,3" μου :\ (Ωραίο γαβ by the way) Δηλαδή περισσοτερα η λιγότερα? ευχαριστω για το γαβ ειναι μικρουλις ακομα μολις εκλεισε του 2 μηνες¨ το ονομα του "Boobie" . lolol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 πάντως απότι βλέπω συνεχίζεται να έχετε κουσούρια από τα windows με ψιλοχαώδη backgrounds ;p και menubars τίγκα σε useless πραγματάκια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilove3dmax Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 ΩΧ !!!!! Τι μαυριλα ειναι αυτη - με ρακος εγινα .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 27άρα και ανοιχτό background πραγματικά πρωσοπικά με κουράζει πολύ. άσε που με ζαλίζει. black is the new white. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 πάντως απότι βλέπω συνεχίζεται να έχετε κουσούρια από τα windows με ψιλοχαώδη backgrounds ;p και menubars τίγκα σε useless πραγματάκια. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσουν τα πολλά εικονίδια στη menu bar αλλά τα περισσότερα τα χρησιμοποιώ. (Φαίνονται περισσότερα επειδη έχω μικρό μόνιτορ). Το dock με καποιο tweak το έκανες έτσι; Ποιο OS X Έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Για να αλλάξεις την εμφάνιση του Dock, άνοιξε το terminal και γράψε: >defaults write com.apple.dock no-glass –boolean YES killall Dock Για να το επαναφέρεις, γράψε: >defaults write com.apple.dock no-glass –boolean NO killall Dock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 georgeadams covered me. τρέχω SL 10.6.8 : ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Να και το δικό μου ! Interfacelift.com FTW ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 και το δικο μου απο το air ( *Gough *Gough ) με wp ( *Gough *Gough ) polaroid της Katy Perry ( *Gough *Gough ) απο τον bro μου ( *Gough *Gough ) @Mercyful_Fate Γουσταρω wp ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Εμπνευσμενος απο ενα παρομοιο θεμα το οποιο αναφερεται σε linux ειπα να ανοιξω αυτο το θεμα στο οποιο καθε χρηστης θα μπορει να ποσταρει ενα screenshot του desktop του!!! Κανω εγω την αρχη με το δικο μου desktop 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Προβλεπω πως ο μινιμαλισμος θα κανει παρτυ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα