fragment_ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δε μπορεί να βγαίνει κάποιος με όνομα και να λέει προσφέρω χρήματα και μετά να το αναιρεί, όπως καταλαβαίνεις.Επίσης, όταν η τράπεζα σου παίρνει το σπίτι είναι επειδή εσύ το έχεις υπογράψει όταν πάιρνεις δάνεια κτλ κτλ. Όσο για το αν θα προσφέρεις εσύ... ψιλοχλωμό το κόβω. Θα αρχίσετε το παραμυθάκι... σιγά μη δώσω εγώ λεφτά. Οι Βαρδινογιάννηδες δε μπορούν να δώσουν; Εγώ θα ξηλωθώ; Σιγά μη δώσω εγώ και οι έχοντες να κάθονται. :S κοιτα καταλαβενω, εχεις δικιο, δωσαν πολλοι μεγαλοεπιχειρηματιες, αλλα λιγα λιγα απο ολους τους πολιτες ειναι μεγαλη προσφορα, για σκεψου αν 10.000.000 ανθρωποι διναν απο 5 και 10 ευρω (παραδειγμα)
omnislash Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δε μπορεί να βγαίνει κάποιος με όνομα και να λέει προσφέρω χρήματα και μετά να το αναιρεί, όπως καταλαβαίνεις.Επίσης, όταν η τράπεζα σου παίρνει το σπίτι είναι επειδή εσύ το έχεις υπογράψει όταν πάιρνεις δάνεια κτλ κτλ. Οταν στο πάρουν εσένα θέλω να με μπροστά να σε δω τι θα μου λες.Οταν ο άλλος είναι μαλάκας και τον εκβιάζουν τι θες να κάνει.Μαθηματακια υποστήριξης τραπεζών σε άλλους.2,5 δις ευρώ κέρδη η καθεμια και 650 ευρώ στους υπαλλήλουςΚαι κάθεστε και υποστηρίζετε τα λαμόγια Όσο για το αν θα προσφέρεις εσύ... ψιλοχλωμό το κόβω. Θα αρχίσετε το παραμυθάκι... σιγά μη δώσω εγώ λεφτά. Οι Βαρδινογιάννηδες δε μπορούν να δώσουν; Εγώ θα ξηλωθώ; Σιγά μη δώσω εγώ και οι έχοντες να κάθονται. Ενώ εσύ γράφεις από Ηλεία τώρα με wifi να φανταστώ:twisted: Ωραία παίρνω εγώ τηλέφωνο και δίνω ένα χ ποσό.Προσφέρει η τραπεζα ένα ψ ποσό.Δεν ελέγχει κανείς ούτε την τραπεζα ούτε εμένα .Και ποιος νομίζετε από όλα αυτά τα δημοσιουπαλληλικά (βάλτε εσεις ουσιαστικό) θα κάτσει να ασχοληθεί αν έδωσε η τράπεζα ψ ποσο η ψ/2
Filos19 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Καλά άστο φίλε.Σου είπαμε η τράπεζα δίνει όνομα.ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ.Τέλος
djapal Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Οταν στο πάρουν εσένα θέλω να με μπροστά να σε δω τι θα μου λες.Οταν ο άλλος είναι μαλάκας και τον εκβιάζουν τι θες να κάνει.Μαθηματακια υποστήριξης τραπεζών σε άλλους.2,5 δις ευρώ κέρδη η καθεμια και 650 ευρώ στους υπαλλήλουςΚαι κάθεστε και υποστηρίζετε τα λαμόγια Ενώ εσύ γράφεις από Ηλεία τώρα με wifi να φανταστώ:twisted: Ωραία παίρνω εγώ τηλέφωνο και δίνω ένα χ ποσό.Προσφέρει η τραπεζα ένα ψ ποσό.Δεν ελέγχει κανείς ούτε την τραπεζα ούτε εμένα .Και ποιος νομίζετε από όλα αυτά τα δημοσιουπαλληλικά (βάλτε εσεις ουσιαστικό) θα κάτσει να ασχοληθεί αν έδωσε η τράπεζα ψ ποσο η ψ/2 1ον δεν παίρνω δάνειο αν ξέρω ότι δε μπορώ να το αποπληρώσω. Προτιμώ οικονομική υποστήριξη από φίλο ή από συγγενικό πρόσωπο. Να σ'το θέσω αλλιώς. Υπογράφεις μια σύμβαση με μια εταιρεία για 800 καθαρά το μήνα. Αν σου δώσει η εταιρεία 750 δε θα διαμαρτυρηθείς για τα 50; Δε θα λες... μα άλλα υπογράψαμε κτλ κτλ; Όλα είναι στα χαρτιά. 2ον: Έχω σπίτι στην Ηλεία, αλλά ευτυχώς δεν κινδύνεψε. Άρα μη μιλάς και λες ό,τι σου κατέβει. 3ον: Το ποσό το κατεθέτεις στο λογαριασμό που έδωσαν. Αν η τράπεζα είπε ότι τα δίνει, αλλά το ποσό παραμένει στάσιμο στο λογαριασμό, ε κάτι δεν πάει καλά!! Δεν είναι και τόσο δύσκολο να το διαπιστώσουν αυτό. Τώρα όσον αφορά στον τηλεμαραθώνιο, αυτό είναι άλλη ιστορία. Αλλά αν είναι να κοροϊδεύουμε τον κόσμο με το να λέμε ότι ΚΑΙ ΚΑΛΑ βοηθάμε και ότι ναι ναι θα δώσουμε κι εμείς, αλλά στο τέλος να γελάμε που τους κοροϊδέψαμε (με τους ηλίθιους πίστεψαν ότι θα δίναμε τόσα;, τότε μάλλον δεν πρέπει να λεγόμαστε άνθρωποι με το να παίζουμε με τον πόνο των συνανθρώπων μας. Εύχομαι ποτέ να μη σου τύχει τίποτα τέτοιο, γιατί τότε θα αναθεωρήσεις πολλές απόψεις και θα πάψεις να το παίζεις πνεύμα αντιλογίας.
zaxoys Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Πρόγραμμα 60 εκατ. ? για τη στήριξη των πυροπαθών από EFG Eurobank, Ομιλο Λάτση Ειδικότερα, το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, ο Όμιλος Λάτση και η Eurobank EFG αποφάσισαν να διαθέσουν το ποσό των 20.000.000 ευρώ έκαστος προκειμένου να συνδράμουν στην αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών που δημιούργησαν οι πυρκαγιές του 2007 στη χώρα μας , αλλά και να ενισχύσουν τους μηχανισμούς πρόληψης ανάλογων καταστροφών και να συμβάλουν στην αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος. Η υλοποίηση του προγράμματος των τριών φορέων θα εξελίσσεται και θα εναρμονίζεται σύμφωνα με τις προτεραιότητες που θα θέτει η Ελληνική Πολιτεία στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδίου ανασυγκρότησης που θα εκπονήσει για τις περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές. http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/08/28/1404115.htm
omnislash Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 @filos19 σου ξαναλέω ποιος θα ελέγξει την τραπεζα αν έδωσε το ποσό αυτό και ποιος θα κάνει την μοιρασιά και που θα πάνε τα ποσά. δεν παίρνω δάνειο αν ξέρω ότι δε μπορώ να το αποπληρώσω. Προτιμώ οικονομική υποστήριξη από φίλο ή από συγγενικό πρόσωπο. Να σ'το θέσω αλλιώς. Υπογράφεις μια σύμβαση με μια εταιρεία για 800 καθαρά το μήνα. Αν σου δώσει η εταιρεία 750 δε θα διαμαρτυρηθείς για τα 50; Δε θα λες... μα άλλα υπογράψαμε κτλ κτλ; Όλα είναι στα χαρτιά. Μα εγώ σου είπα ότι είναι μαλάκας αυτός που παίρνει δάνειο αλλά και πάλι θεωρείς σωστό να παίρνει η τραπεζα σπίτια? Το ποσό το κατεθέτεις στο λογαριασμό που έδωσαν. Αν η τράπεζα είπε ότι τα δίνει, αλλά το ποσό παραμένει στάσιμο στο λογαριασμό, ε κάτι δεν πάει καλά!! Δεν είναι και τόσο δύσκολο να το διαπιστώσουν αυτό. Οχι αυτό που θα δώσει ο κάθε πολίτης αλλά αυτό που θα βάλει η τραπεζα η ο κάθε επιχειρηματίας.Και στην τελική η τραπεζα γιατί σου κρατάει και τη προμήθεια?Δε θα πρεπε να τη δώσει και αυτή στους πυροπαθείς?Εχει ανάγκη η τραπεζα από την προμήθεια?
horsepower Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Μα εγώ σου είπα ότι είναι μαλάκας αυτός που παίρνει δάνειο αλλά και πάλι θεωρείς σωστό να παίρνει η τραπεζα σπίτια? αν το λέει δηλαδή το συμβόλαιο τι θα κάνει η τράπεζα θα τον λυπηθεί?για ποιον λόγο?για αυτό και εφευρέθηκαν τα συμβόλαια για να αντικαταστήσουμε το να φτύνουμε τα χέρια και μετά κάνουμε χειραψία..
erzetgkouv Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Το αστειο ειναι πως οποιος παει να καταθεσει χρηματα σε αυτον το λογ/σμο θα του κρατησουν προμηθεια! Ερωτημα: Πως ξερουμε οτι τα λεφτα θα πανε εκει που πρεπει? Οι σεισμοπληκτοι μετα απο τοσο καιρο και παρα τις προσφορες παραμενουν σε λυομενα...
anthony_88 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Ναι ε?? Ωραία μας τα λες.Αν είχες εσύ ένα ξενοδοχείο και ερχόταν και στο γέμιζαν τσάμπα θα το δεχόσουν??Και εκτός του τσάμπα θα είχες και τόσα έξοδα για την διαμονή τους.Αν το έκανες εσύ και είχες ζημιά ας πούμε για 20 μέρες τότε θα έπρεπε και αυτοί να το κάνουν. Δεν λέω ότι οι άνθρωποι δεν έπερεπε να διαμείνουν δωρεάν.Λέω ότι η διαμονή τους πρέπει να χρηματοδοτηθεί από το κράτος. Κανείς ιδιώτης δεν θα το έκανε αυτό(ντάξει μπορεί να υπάρχουν και εξαιρέσεις) Δεν εχεις καταλαβει τι εννοει η Melissa Virus. Οταν υπο κανονικες συνθηκες χρεωναν το δωματιο 60-80? και με το που σκανε μυτη οι πληγεντες το ανεβαζουν στα 150? ειναι πουστια. Δεν τους ειπε κανεις να τους φιλοξενησουν τσαμπα. Επισης, για τη συζητηση που γινεται σχετικα με το αν η Εθνικη και η καθε Εθνικη θα τηρησει τις υποσχεσεις της, θα ηθελα να πω οτι περα απο την πιθανοτητα να μην δωσει καν τα λεφτα (δε θα το καταλαβει και κανεις αν οντως τα εδωσε), υπαρχει η ακομα μεγαλυτερη πιθανοτητα τα λεφτα να φαγωθουν στην πορεια και να μην πανε εκει που πρεπει...
Filos19 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 θα ηθελα να πω οτι περα απο την πιθανοτητα να μην δωσει καν τα λεφτα (δε θα το καταλαβει και κανεις αν οντως τα εδωσε), υπαρχει η ακομα μεγαλυτερη πιθανοτητα τα λεφτα να φαγωθουν στην πορεια και να μην πανε εκει που πρεπει...Το ρισκάρει όμως μια μεγάλη εδραιωμένη τράπεζα στην Ελλάδα?Δεν το ρισκάρει Δεν εχεις καταλαβει τι εννοει η Melissa Virus. Οταν υπο κανονικες συνθηκες χρεωναν το δωματιο 60-80? και με το που σκανε μυτη οι πληγεντες το ανεβαζουν στα 150? ειναι πουστια. Δεν τους ειπε κανεις να τους φιλοξενησουν τσαμπα. .. Τσάμπα θα έπρεπε να διαθέσουν τα ξενοδοχεία στο κόσμο…
anthony_88 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Μα ποιος θα το ελεγξει αν εδωσε η δεν τα εδωσε; Ακομα και αν τα δωσει, παιζει να τσεπωθουν απο διαφορους γνωστους αγνωστους... Για τη Melissa Virus, OK, δεν προσεξα οτι εγραφε κατι τετοιο... Επικεντρωθηκα στο οτι ζηταγανε 150?. Βεβαιως, αυτο μπορει να γινει μονο αν το κρατος πληρωσει τους ξενοδοχους ωστε να μην πληρωσουν οι πληγεντες.
Filos19 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Βεβαιως, αυτο μπορει να γινει μονο αν το κρατος πληρωσει τους ξενοδοχους ωστε να μην πληρωσουν οι πληγεντες. Αυτό είναι υποχρεωμένο να το κάνει το κράτος.Αν δεν το κάνει πρέπει να ψάξει να κρυφτεί! @filos19 σου ξαναλέω ποιος θα ελέγξει την τραπεζα αν έδωσε το ποσό αυτό και ποιος θα κάνει την μοιρασιά και που θα πάνε τα ποσά. 3ον: Το ποσό το κατεθέτεις στο λογαριασμό που έδωσαν. Αν η τράπεζα είπε ότι τα δίνει, αλλά το ποσό παραμένει στάσιμο στο λογαριασμό, ε κάτι δεν πάει καλά!! Δεν είναι και τόσο δύσκολο να το διαπιστώσουν αυτό. Να μην τα λέω εγώ
21century Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Και ενα δελτιο τυπου απο γνωστο μεσο τοπικης ενημερωσης στη ΝΔ Πελοποννησο που δημοσιευτηκε σημερα ' ΜΕ απόφαση του Ράδιο Κυπαρισσία αποφασίστηκε να υπάρξει κινητοποίηση και συμπόρευση με τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται για να ενισχύσουμε τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας στην Ηλεία μετά την καταστροφική πυρκαγιά αλλά και στην Μεσσηνία που ταλαιπωρήθηκε από την πύρινη λαίλαπα. Αρχικά θα εκκινήσει μια προσπάθεια που διεξάγεται στην πρωτεύουσα της Ηλείας μετά την μεγάλη καταστροφή που υπέστη η ευρύτερη περιοχή. Ειδικότερα ήδη από τις 27/8 τρόφιμα και ρουχισμός συγκεντρώνονται στον Πύργο με πρωτοβουλία της COSMOS TV, του Συλλόγου Ανθρώπινης Αλληλεγγύης και του Ράδιο Κυπαρισσία 93,6. Tο τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 26210 81100. Τουλάχιστον να απαλύνει ο πόνος των ανθρώπων. Στην συγκέντρωση του υλικού συμπαραστέκονται οι τοπικοί φορείς που ενισχύουν το πνεύμα του εθελοντισμού σε όλη την περιοχή. Παράλληλα σημαντική είναι η συμβολή και των αποδήμων σε όλο τον κόσμο και όπως μας πληροφόρησαν απόδημοι συγκεντρώνονται ποσά με πρώτο την προσφορά από την Αστυνομία Νότιας Αυστραλίας 100.000 δολλαρίων για τους πυρόπληκτους, ενώ κινητοποιήθηκαν σύλλογοι από τις ΗΠΑ και τον Καναδά ώστε να συνδράμουν τις προσπάθειες που καταβάλλονται για να στηριχθούν οι οικογένειες. Εξάλλου δεκάδες απόδημοι με μηνύματά τους έχουν εκφράσει το έμπρακτο ενδιαφέρον τους προκειμένου να σταθούν αρωγοί στην ενίσχυση των πυρόπληκτων περιοχών και ελπίζουμε ότι οι πρωτοβουλίες τους θα έχουν συμπαράσταση από την τοπική και Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Μεσσηνίας στο απώτερο μέλλον. Ας ευχηθούμε ο πύρινος εφιάλτης να μην χτυπήσει ποτέ ξανά και ας αποδείξουμε ότι ο Ελληνισμός ενωμένος μπορεί να σταθεί στο πλευρό των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας....'
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.