Προς το περιεχόμενο

Λογαριασμός αρωγής για τους πυροπαθείς - 2341103053

IOCTL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παράλληλα, η ίδια τράπεζα ανακοινώνει ότι θα προσφέρει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία 30 οχήματα αξίας 6,5 εκατ. ευρώ ενώ αναστέλει τις πληρωμές των δόσεων των δανείων για ένα χρόνο, για τις οικογένειες που επλήγησαν από τις πυρκαγιές στους νομούς Ηλείας, Ευβοίας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας και Λακωνίας.

Τι λε ρε παιδί μου.Αντί όλες οι κωλοτράπεζες να τους τα χαρίσουν για ένα χρόνο τους κάνουν μόνο τη χάρη.Τον καημένο το Σάλλα?Εγώ λέω να φτιάξουμε ειδικό λογαριασμό γι αυτόν.A και μη διαφημίζετε τα παλιοτόμαρα σιγά μη δώσουν το 10% απ'όσα λένε.Και γω ως omnislash λέω ότι δίνω τόσα.Εσείς θα στε εκεί να τα ελέγξετε?Α οι ειδικοί φρουροί δίνουν κάποιο επίδομα και mods να πούμε τι προσφέρει το μοναδικό κόμμα μέχρι στιγμής η θα θεωρηθεί πολιτικό σχόλιο?

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

omnislash αφού το είπανε θα το κάνουν 100%. Το θέμα είναι τα λεφτά να αξιοποιηθούν σωστά.

Ακούστε τι άκουρα το βραδάκι. Κάποια ξενοδοχεία χρέωναν 150euro τους πυροπαθείς για διανυκτέρευση. Και τους πήρε κάποιος υπουργός και τους είπε ότι θα τους γ... Βέβαια δεν ξέρω τι θα γίνει…

Αν είναι δυνατόν... Ξενοδόχοι να σου τύχουν... Ο άλλος τα έχασε όλα και εσύ να τον χρεώνεις 150euro... Φωτιά να στο βάλουν να στο κάψουν... Τσάμπα θα έπρεπε να διαθέσουν τα ξενοδοχεία στο κόσμο…

Δημοσ.

είδα στη TV οτι μερικές τράπεζες ζητάνε προμήθεια για κατάθεση στο λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί.Ούτε ένα ? στα λαμόγια παίδες....

Δημοσ.

Παντος ρε παιδια θα μαζευτουνε παρα πολλα λεφτα, αν ειναι αληθεια αυτες οι συνεισφορες που ακουγονται.

Επειδή είμαι από την περιοχή να σου πω οτι τα λεφτά αυτά δυστυχώς είναι ψίχουλα...Δεν μιλάμε μόνο για καμμένα δάση ή και πχ 300 σπίτια οπότε αρκει να ξαναχτίσεις τα σπίτια

Εδώ μιλάμε οτι καταστράφηκε και όλη η αγροτική παραγωγή και κτηνοτροφια

Μόνο για την Ηλεία που γνωρίζω καλά η πεδιάδα ήταν η τρίτη μεγαλύτερη στην Ελλάδα και η μεγαλύτερη στην πελοπόνησσο , και ίσως και η πιο εύφορη επειδή είχε καλή άρδευση.

Φαντάσου να συνυπολογίσουμε και τις άλλες καμένες περιοχές

Πέρα από την τεράστια δηλαδή καταστροφή στο περιβάλλον μιλάμε και για τρομακτικά μεγάλη οικονομική καταστροφή και στην παραγωγή της χώρας και εκεί τα πράγματα δεν ειναι τόσο απλά όπως πχ να μαζέψεις μερικά χρήματα να χτίσεις μερικά σπίτια όπως στην περίπτωση των σεισμών...Χρειάζεται πλήρη ανασυγκρότηση της περιοχής ,πρακτικα για όποιον έχει πλήρη εικόνα το μέρος είναι πραγματικά σαν να έχει γίνει πόλεμος...

Δημοσ.
omnislash αφού το είπανε θα το κάνουν 100%

Ρε συ melissa δεν είσαι 10 χρονών.Και γω σου λέω πως θα δώσω 3000 χιλάρικα 100% εσύ θα με πιστέψεις?Χίλιες φορές να τα δώσουνε σε απευθείας λογαριασμούς των πληγέντων.

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω καταλάβει ποιος και πως θα διαχειριστεί αυτά τα χρήμματα. ΟΚ άντε μαζεύονται 2.000.000 ευρώ έστω. Πως θα διαμοιραστούν και ποιος θα το κάνει; Ποτέ δεν εμπιστευόμουν τέτοιες ενέργειες και όπως έγινε και στο παρελθόν. τεσπα...

Δημοσ.

Παντος οταν μονο οι αγγελοπουλοι δινουν 10 εκατομυρια και εχουμε ακομα βαρδινογιανηδες, λατσιους, κοκαλληδες και δεν ξερω γω ποσους ζαμπλουτους, αλλα και τον απλο κοσμο, δεν ειναι λογικο να υποθεσουμε οτι θα μαζευτουν ανετα καμια 150ρια-200ρια εκατομυρια?? με αυτα τα λεφτα δεν χτιζονται τοσα σπιτια, δεν βοηθιουνται οι ανθρωποι?? Θα χτιστουν ποτε?? θα φτασουν ποτε εκει που πρεπει η απλα θα κανουνε μπαλοματα?

Οι πρώτες εκτιμήσεις απο οικονομολόγους κάνουν λόγω για καταστροφές που αγγίζουν τα 50 δις ευρώ. Ο νομός Ηλείας είναι σαν να μην υπάρχει στον χάρτη , οι γύρω νομοί σχεδόν το ίδιο.

Οπότε όπως καταλαβαίνεις είναι κάτι λιγότερο απο μπαλώματα...

Δημοσ.

ΟΙ τραπεζες να ξεχασουν τις προμηθειες γιατι αυτς ευθυνονται για πολλα. Να τονισω οτι ηδη τροφιμα και ρουχισμος συγκεντρωνονται στον Πυργο με πρωτοβουλια της COSMOS TV, του Συλλόγου Ανθρώιπινης Αλληλεγγύης και του http://www.radio936.gr TO τηλεφωνο επικοινωνιας ειναι το 26210 81100. Τουλαχιστον να απαλυνει ο πονος των ανθρωπων.

Δημοσ.
omnislash αφού το είπανε θα το κάνουν 100%. Το θέμα είναι τα λεφτά να αξιοποιηθούν σωστά.

Ακούστε τι άκουρα το βραδάκι. Κάποια ξενοδοχεία χρέωναν 150euro τους πυροπαθείς για διανυκτέρευση. Και τους πήρε κάποιος υπουργός και τους είπε ότι θα τους γ... Βέβαια δεν ξέρω τι θα γίνει…

Αν είναι δυνατόν... Ξενοδόχοι να σου τύχουν... Ο άλλος τα έχασε όλα και εσύ να τον χρεώνεις 150euro... Φωτιά να στο βάλουν να στο κάψουν... Τσάμπα θα έπρεπε να διαθέσουν τα ξενοδοχεία στο κόσμο…

Ναι ε?? Ωραία μας τα λες.Αν είχες εσύ ένα ξενοδοχείο και ερχόταν και στο γέμιζαν τσάμπα θα το δεχόσουν??Και εκτός του τσάμπα θα είχες και τόσα έξοδα για την διαμονή τους.

Αν το έκανες εσύ και είχες ζημιά ας πούμε για 20 μέρες τότε θα έπρεπε και αυτοί να το κάνουν.

Δεν λέω ότι οι άνθρωποι δεν έπερεπε να διαμείνουν δωρεάν.Λέω ότι η διαμονή τους πρέπει να χρηματοδοτηθεί από το κράτος.

Κανείς ιδιώτης δεν θα το έκανε αυτό(ντάξει μπορεί να υπάρχουν και εξαιρέσεις)

Δημοσ.
Ρε συ melissa δεν είσαι 10 χρονών.Και γω σου λέω πως θα δώσω 3000 χιλάρικα 100% εσύ θα με πιστέψεις?Χίλιες φορές να τα δώσουνε σε απευθείας λογαριασμούς των πληγέντων.

Ρε συ Omni δεν είμαστε 10 χρονών.ΆΛλο να το υπόσχεται ο "Omni" και άλλο να το υπόσχεται η Εθνική Τράπεζα.

Μην μας τρελάνεις τώρα....

Δημοσ.
Ρε συ Omni δεν είμαστε 10 χρονών.ΆΛλο να το υπόσχεται ο "Omni" και άλλο να το υπόσχεται η Εθνική Τράπεζα.

Μην μας τρελάνεις τώρα

ποια είναι η εθνική τράπεζα που την έχεις και θεό?Ξέρεις αυτός ο φιλανθρωπικός οργανισμός για σένα παίρνει σπίτια από άλλους.αλλά ξέρω αφού δεν τα πλήρωσαν?Καλά το πάτε το παραμυθάκι.Φτίαξτε και ένα σύλλογο προστασίας των Ελλήνων Επιχειρηματιών με έμβλημα ένα χέρι να αρπάζει φράγκα. Και να μην τα δώσει όλα λες να βγει κανείς και να πει κανείς τπτ?

Σε λίγο να δεις θα δούμε από τους κωλοΒαρδινογιαννηδες τηλεμαραθώνιους για να τα δώσω εγώ και συ.Και αντε γω και συ να δώσουμε μη ζητάνε από το κάθε συνταξιούχο του ΟΓΑ με σύνταξη 400 ευρώ να προσφέρει.Ο Παπαδόπουλος θα ξαναχτίσει 3 χωριά.Οι δικοί μας μεγαλοεργολάβοι δεν μπορούν να κάνουν τπτ?

Δημοσ.

ΟΚ συμφωνώ σε αυτά που λες αλλά δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που σου είπα εγώ.

Και ποιός την έχει για θεό την τράπεζα?Και ποιός σου είπε ότι είναι φιλανθρωπικός οργανισμός?Και γιατί θα έπρεπε να ήταν στην τελική???

Εγώ για άλλο σου μίλησα.Ότι άλλο να υπόσχεσαι εσύ κάτι και άλλο να το υπόσχεται μια τράπεζα.Το ίδιο πράγμα είναι?Εσύ αν πεις θα δώσω 1000 ευρώ και δεν δώσεις τίποτα κανείς δεν θα πει τιποτα.

Όμως αν το κάνει η τράπεζα....Είναι το ίδιο?δεν νομίζω...

Άρα το πιο πάνω σκεπτικό σου

Ρε συ melissa δεν είσαι 10 χρονών.Και γω σου λέω πως θα δώσω 3000 χιλάρικα 100% εσύ θα με πιστέψεις?Χίλιες φορές να τα δώσουνε σε απευθείας λογαριασμούς των πληγέντων
με συγχωρείς αλλά δεν στέκει!
Δημοσ.

οι αχρηστοι, κατεστρεψαν απο την ανEυθυνοτητα τους ενα ολοκληρο νομο και αφησαν αλλους μισους. το σπιτι μου παραλιγο να καιγοταν, αλλα σπιτια δεν γλιτωσαν, δεν γλιτωσαν τα δαση, δεν γλιτωσαν οι καλλιεργιες, δεν γλιτωσαν ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Καιγοντουσαν ζωντανοι, χωρις να τους βοηθησει κανενας, κοιταγανε να σωσουν τις πετρες στα ολυμπια (τα οποια μισοκαικαν) και ανθρωποι, παιδια ζηταγαν βοηθεια και καθυστερουσαν με συνεπεια την απανθρακωση τους.

ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ!

ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ, ΔΑΣΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΕΣ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ

Δημοσ.
ποια είναι η εθνική τράπεζα που την έχεις και θεό?Ξέρεις αυτός ο φιλανθρωπικός οργανισμός για σένα παίρνει σπίτια από άλλους.αλλά ξέρω αφού δεν τα πλήρωσαν?Καλά το πάτε το παραμυθάκι.Φτίαξτε και ένα σύλλογο προστασίας των Ελλήνων Επιχειρηματιών με έμβλημα ένα χέρι να αρπάζει φράγκα. Και να μην τα δώσει όλα λες να βγει κανείς και να πει κανείς τπτ?

Σε λίγο να δεις θα δούμε από τους κωλοΒαρδινογιαννηδες τηλεμαραθώνιους για να τα δώσω εγώ και συ.Και αντε γω και συ να δώσουμε μη ζητάνε από το κάθε συνταξιούχο του ΟΓΑ με σύνταξη 400 ευρώ να προσφέρει.Ο Παπαδόπουλος θα ξαναχτίσει 3 χωριά.Οι δικοί μας μεγαλοεργολάβοι δεν μπορούν να κάνουν τπτ?

Δε μπορεί να βγαίνει κάποιος με όνομα και να λέει προσφέρω χρήματα και μετά να το αναιρεί, όπως καταλαβαίνεις.

Επίσης, όταν η τράπεζα σου παίρνει το σπίτι είναι επειδή εσύ το έχεις υπογράψει όταν πάιρνεις δάνεια κτλ κτλ.

Όσο για το αν θα προσφέρεις εσύ... ψιλοχλωμό το κόβω. Θα αρχίσετε το παραμυθάκι... σιγά μη δώσω εγώ λεφτά. Οι Βαρδινογιάννηδες δε μπορούν να δώσουν; Εγώ θα ξηλωθώ; Σιγά μη δώσω εγώ και οι έχοντες να κάθονται.

:S

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...