mariosCS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Αστο καλλίτερα... μην μας κάτσει και αυτή στον λαιμό,... "Κοιτάχτε τι έχω κάνει για εσάς λαέ,[...] δοξάζουμε το μεγαλείο του Ιησού Χριστού και του Αγιού Πνέυματος και του επουράνιου Πατέρα μας..." όλο μπούρδες... κανονικά πρέπει να τα δώσει όλα τα περιουσιακά σ'αυτούς που το έχουν ανάγκη... Όλα! ναι... όταν είναι για κριτική, όλοι πρώτοι βλέπω.... Πριν κατηγορείτε και καταδικάζετε, να περιμένετε να δείτε πρώτα αν θα γίνει κάποια ενέργεια και μετά ! και ίσως γίνετε βοήθεια και δε το ξέρετε εσείς... αλλά αυτό αποκλείεται... όλα τα ξέρετε...
horsepower Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 κάθε καλοστημένη επιχείρηση κάνει διαφήμιση για τις προσφορές τις..εγώ άκουσα εχθές ότι η εκκλησιά έστειλε στους πυρόπληκτους σε ένα χωριό(δεν θυμάμαι ακριβώς σε ποιο) κουβέρτες φαγητό και άλλα αγαθά...δεν λέω μπορεί να δίνεται βοήθεια χωρίς να γίνεται γνωστό αλλά σίγουρα θα είναι ανάξια αναφοράς εφόσον δεν ακούγεται ευρέως..
boupa Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 η εκκλησια εδωσε 500,000 ευρω για τους ανθρωπους της πελλοπονησου ..καταξοδευτηκαν.. εγω παντως τα 50 ευρω που τα ειχα για καινουρια mouse keyboard τα εδωσα στον λογαριασμο.. οτι μπορει ο καθενας
mariosCS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 η εκκλησια εδωσε 500,000 ευρω για τους ανθρωπους της πελλοπονησου ..καταξοδευτηκαν..εγω παντως τα 50 ευρω που τα ειχα για καινουρια mouse keyboard τα εδωσα στον λογαριασμο.. οτι μπορει ο καθενας ας καταδικάσουμε λοιπόν την εκκλησία... ντροπή της... να δώσει 500,000 ευρώ? ντροπή ντροπή...
horsepower Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 όλοι πρέπει να συμβάλουν αναλόγως των δυνάμεων τους...όταν πχ το ζεύγος Αγγελοπούλου δίνει 10.000.000 ευρώ, ενας άλλος ιδιώτης(δεν θυμάμαι όνομα) 5.000.000 και η εκκλησία 500.000 τότε ναι ντροπή τους..
boupa Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 ας καταδικάσουμε λοιπόν την εκκλησία... ντροπή της... να δώσει 500,000 ευρώ? ντροπή ντροπή... δεν την καταδικασα.. μπορουσα να δωσει παααααααρα πολυ περισσοτερα και το οποιο θα κανει μολις της βαλουν χερι ορισμενα "κεφαλια" η περιουσια τηε ειναι ανυπολοηιστη και μεχρι στιγμης ειναι εξαφανισμενη απο το ολο σκηνικο εσυ τι αρπαζεσαι αμεσως.. μοναχος εισαι? όλοι πρέπει να συμβάλουν αναλόγως των δυνάμεων τους...όταν πχ το ζεύγος Αγγελοπούλου δίνει 10.000.000 ευρώ, ενας άλλος ιδιώτης(δεν θυμάμαι όνομα) 5.000.000 και η εκκλησία 500.000 τότε ναι ντροπή τους.. καπως ετσι παει..
mariosCS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 εσυ τι αρπαζεσαι αμεσως.. μοναχος εισαι? όχι δεν είμαι μοναχός. Απλά έχω βαρεθεί να ακούω συνεχώς τον καθένα να σχολιάζει αρνητικά την εκκλησία με κάθε ευκαιρία. Το τι πρέπει και τι δε πρέπει να δώσει ο καθένας, είναι υπόθεση δική του. Δε θα πω εγώ της εκκλησίας τι να δώσει, ούτε και περιμένω να μου πει εμένα τι να δώσω... κάπως έτσι. ίσως αντέδρασα υπερβολικά ειρωνικά.. λάθος μου. απλά ήμουν σε σημείο εκνευρισμού. Anyway..
tzinos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 μη χεσω με την εκλησσια, 500 χιλιαρικα!! πανε τα designata ρασσα για την επομενη σεζον! Παντος οταν μονο οι αγγελοπουλοι δινουν 10 εκατομυρια και εχουμε ακομα βαρδινογιανηδες, λατσιους, κοκαλληδες και δεν ξερω γω ποσους ζαμπλουτους, αλλα και τον απλο κοσμο, δεν ειναι λογικο να υποθεσουμε οτι θα μαζευτουν ανετα καμια 150ρια-200ρια εκατομυρια?? με αυτα τα λεφτα δεν χτιζονται τοσα σπιτια, δεν βοηθιουνται οι ανθρωποι?? Θα χτιστουν ποτε?? θα φτασουν ποτε εκει που πρεπει η απλα θα κανουνε μπαλοματα?
boupa Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 όχι δεν είμαι μοναχός. Απλά έχω βαρεθεί να ακούω συνεχώς τον καθένα να σχολιάζει αρνητικά την εκκλησία με κάθε ευκαιρία. Το τι πρέπει και τι δε πρέπει να δώσει ο καθένας, είναι υπόθεση δική του. Δε θα πω εγώ της εκκλησίας τι να δώσει, ούτε και περιμένω να μου πει εμένα τι να δώσω... κάπως έτσι. ίσως αντέδρασα υπερβολικά ειρωνικά.. λάθος μου. απλά ήμουν σε σημείο εκνευρισμού. Anyway.. ναι οκ ολα cool απλα οταν καποιος θεσμος /εταιρια που θεωρειτε απο τους μεγαλυτερους στυλοβατες της κοινωνιας μου δινει ενα ποσο εξευτελιστικο [σαν να δινω εγω σενα ζητιανο 10 λεπτα - ναι μεν καλα ειναι(!!) αλλα πρακτικα ειναι αχρηστα] τοτε και γω δεν μπορω παρα να κραξω.. το ποσο μου φανηκε γελοιο - η εκλλησια δεν ειναι ο μπακαλης της γειτονιασ να δωσει απο το υστερημα του.. ειναι ενας οικονομικα δυνατος 'οργανισμος' με τεραστια καφαλαια - απλα αυτα..
Melissa_virus Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Οικονομική ενίσχυση πέντε εκατ. ευρώ προσφέρει η Βουλή των Ελλήνων. Με ανακοίνωσή της η Τράπεζα Πειραιώς καταθέτει πέντε εκατ. ευρώ σε ειδικό λογαριασμό. Παράλληλα, η ίδια τράπεζα ανακοινώνει ότι θα προσφέρει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία 30 οχήματα αξίας 6,5 εκατ. ευρώ ενώ αναστέλει τις πληρωμές των δόσεων των δανείων για ένα χρόνο, για τις οικογένειες που επλήγησαν από τις πυρκαγιές στους νομούς Ηλείας, Ευβοίας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας και Λακωνίας. Τη διάθεση 50 εκατομμυρίων ευρώ ανακοίνωσε τη Δευτέρα η Εθνική Τράπεζα στους κατοίκους των νομών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές. Καλά για την εκκλησία τι να πω... Ξεφτιλισμένοι για ακόμα μια φορά. ΥΓ: Στο κράτος ανήκω το κράτος που υποτίθεται ότι έχει στην άκρη ένα ποσό για φυσικές καταστροφές (και φυσικά αυτά είναι λεφτά από τις τσέπες μας). Αν δεν το έχουν φάει βέβαια. Λεφτά θα καταθέσω. Αλλά ΓΙΑΤΙ! Και πάλι επιμένω να τα δώσει το κράτος. Να μην τα δαπανήσει στις κωλοαφίσες μπλα μπλα… Ας μην φάνε λεφτά για έναν μήνα εκείνοι και τα τσιράκια τους, και μια χαρά ποσό θα μαζευτεί.
kostastnt Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Ο καθένας δίνει ότι μπορεί. Αλλά ως συνήθως η Εκκλησία έδωσε το ελάχιστο δυνατό ποσό που μπορούσε να δώσει. Αλλά μπορεί αργότερα να πάρει πάλι καμία επιχορήγηση των 30 εκατομυρίων ευρώ από το κράτος, έτσι ώστε να μπορέσει να κάνει φιλανθρωπικό έργο. Άλλου έπρεπε να είναι οι εστίες και οι εμπρηστικοί μηχανισμοί...
desolatorXT Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 δεν πρόκειτε να δώσω ούτε δραχμή! ούτε ευρώ μάλλον... Το κράτος μου τρώει το βιός καθημερινά... Από αυτά τα λεφτά που μου κλέβουν λοιπον, αντί να φάνε το 90%, ασ φάνε το 70% και ας δώσουν το υπόλοιπο 20% στούς πυροπαθείς, νομίζω ότι θα είναι υπέραρκετά... Υ.Γ.Καλύτερα θα ήταν να καίγανε ολόκληρη την Ελλάδα, να την ξαναχτίζαμε από την αρχή, μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα σ αυτόν τον σκατότοπο...
kostastnt Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Υ.Γ.Καλύτερα θα ήταν να καίγανε ολόκληρη την Ελλάδα, να την ξαναχτίζαμε από την αρχή, μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα σ αυτόν τον σκατότοπο... Αυτό θα ήταν ότι καλύτερο. Όπως στην Γερμανία μετά το 1940. Οι πόλεις έχουν τέλεια ρυμοτομία. Οι δρόμοι είναι πάρα πολύ καλοί. Σε κάθε πόλη υπάρχει μετρό όπως και τραμ. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ποτέ κάτι τέτοιο στην Ελλάδα.
tzinos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 θα φερουμε και γερμανους να την ξαναχτισουν?? γιατι δεν βλεπω αλλιος προκοπη. Και νε ρε γαμωτο και αυτη η απαξιωση της ελληνικης ικανοτητας ειναι μια μορφη καγκουριας που δεν βοηθαει, αλλα με ολα αυτα που γινονται τα τελευταια χρονια, τι να πει κανεις Παντος ρε παιδια θα μαζευτουνε παρα πολλα λεφτα, αν ειναι αληθεια αυτες οι συνεισφορες που ακουγονται. Τοσα που ειναι πραγματικα περιεργο να δουμε τι βοηθεια θα φτασει πραγματικα, τι σπιτια θα χτιστουν, τι παρκα, τι αναδασωση θα γινει. Η θα κολησουν ολα στις μιζες?? Λες και στους προηγουμενος σεισμους/πυρκαγιες φτασανε ολα εκει που επρεπε
phovos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Αν ο Αγγελοπουλος εδωσε 10μ ευρω και οποιος αλλος τα εδωσε δε το εκανε για τη ψυχη της μανας του...αντι να του τα φαει η εφορία τα εκανε μια δωρεα.Και καλα εκανε στη τελική ο ανθρωπος, και χιλια μπραβο! Οσο για την εκκλησια τη να πω...Γυφτοι ηταν παντα και γυφτοι θα μεινουν. Δε διαφερουν σε τπτ απο τους τοτε φαρισαιους... η μιση Ελλάδα ειναι στη κυριοτητα της και δινει 500Κ ευρω(1,000,000 κερια δηλαδη ,οσα βγαζουν σε μια Κυριακη) p.s Δεν απευθυνομαι στους κληρικους που παιρνουν 3 & 60, αλλά στους καριεριστες....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.