nadware1 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Έχω τον acer 1362 LM, με 2*256ΜΒ DDR RAM. Για τον λόγω ότι : a. έχει αρχίσει κ σέρνεται τελευταία, b. δεν με «παίρνει» να αγοράσω νέο κ c. δεν γνωρίζω κ πολλά – πολλά, έχετε να προτείνεται κάτι περί αναβάθμισης RAM; Τι «παίρνει» κ πόσο κοστίζει; Θα έχει διαφορά στη λειτουργία; Μπορώ να το κάνω μόνος; Thank’s anyway …
nick_csd Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 basika einai arketa eukolo na alla3eis th mnhmh se ena laptop bebaia kalo 8a htan na ebazes 1gb ram kai epishs an sou einai eukolo na anaba8mizes to disko se kapoio me 5400 h' kalutera 7200 strofes
xpapias Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Πρόσεξε μόνο γιατί χάνεις την εγγύηση αν δεν το κάνεις στην αντιπροσωπεία...
nick_csd Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 xm oxi aparaithta,toulaxiston gia tis mnhmes,isws gia ton disko alla an sumbei h strabh apla bazeis panw ton palio prin ton pas sthn antiproswpreia... gia tis mnhmes eimai 99.9% sigouros oti den paizei problhma, afou se toshiba,ibm,hp DEN xaneis thn egguhsh, se acer den exw akousei pantws kati paromoio
AfterForever Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Τη χάνεις την εγγύηση 100% το έχω ρωτήσει.
xpapias Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Οτι την χάνεις, τη χάνεις. Το θέμα είναι ότι μπορείς να ξαναβγάλεις τη μνήμη πριν το πας στην αντιπροσωπεία. Το πιο τραγικό που άκουσα είναι ότι η εγγύηση χάνεται αν αλλάξεις τα Vista σε XP. Δεν ξέρω αν ισχύει ή είναι βλακεία, μου το είπε όμως πωλητής στο Πλαίσιο...
nick_csd Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 o ka8enas leei oti tou... kapote mou eixan pei sto plaisio oti ama balw linux sto laptop xanetai automatws h eggush, moufa otan rwthsa sthn antiproswpeia mou eixan pei oti outws h allws h egguhsh eixe na kanei mono me 8emata hardware kai oxi software...
21century Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Για την προσθηκη μνημης δεν εχεις προβλημα με εγγυηση, για σκληρο δισκο ομως θα εχεις οποτε διαλεγεις και παιρνεις...
nadware1 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Ευχαριστώ όλους...εως τότε, υπάρχει κάποια ρύθμιση που θα μπορούσα να κάνω ώστε να λειτουργεί καλύτερα;
neroxiths Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 δεν μας λετε και ποια ειναι η πηγη σας ωστε να ξερουμε και εμεις οι αδαεις και να κανουμε την πολυποθητη αναβαθμιση? εναν τοσιμπα εχω και δεν βρηκα το κομματι που αναφερει οτι μπορεις να αλλαξεις μνημες χωρις να χασεις εγγυηση αλλα οχι και σκληρο (ισως να μην εψαξα αρκετα καλα η σωστα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.