thanos182 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 lan windowsXP επιτραπεζιο με Vista laptop πως θα το κανω? θελει κατι ιδιατερο? Πως θα κανω partition στο laptop με τα Vista? γιατι το Partition magic που χρησιμοποιουσα για τα XP δεν δουλευει στα Vista
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 lan windowsXP επιτραπεζιο με Vista laptop πως θα το κανω? θελει κατι ιδιατερο? Πως θα κανω partition στο laptop με τα Vista? γιατι το Partition magic που χρησιμοποιουσα για τα XP δεν δουλευει στα Vista Εχω διαβασει οτι partition κανει σε vista το Acronis disk director 10 αλλα δεν το εχω δοκιμασει.Το partition magic το εμπιστευομουν κι εγω.
lefi Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Τα Vista έχουν και δικό τους εργαλείο για δημιουργία διαμερίσματος,δεν το θυμάμαι όμως απ' έξω για να το γράψω τώρα.
dark_banishing Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Σωστός ο lefi. Δεξί κλικ στο my computer, Manage, disk management και κάνεις ότι θες μέσα από τα vista.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.