Προς το περιεχόμενο

Πτωση τασης...τι χρειαζομαι?

babis91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δε νομίζω ότι χρειάζεται τόσο μεγάλο ups. στο δικο μου το συστημα της υπογραφής, εχω αυτο που προτεινα πιο πανω στα 675VA και μου σηκώνει το σύστημα κανα τέταρτο. όσο μεγαλύτερο είναι, τοσο περισσότερο κρατάει αλλά εδώ μας ενδιαφέρει για τις πτώσεις τάσεως και όχι πλήρης διακοπή.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
gia na min anoigw allo thread, mporei na exei apantithei ksana, prokatavolika sygnwmi loipon...

poia i diafora Stand By me Line Interactive ?

τα stand by με τα line interactive ειναι σχεδον το ίδιο πραγμα. η διαφορα ειναι τα On line. στα line interactive το pc παιρνει ρευμα απο το δικτυο και μολις πεσει το ρευμα, αναλαμβάνει η μπαταρια. στα on line η τροφοδοσια είναι αποκλειστικα απο την μπαταρια. αυτο σημαινει πολυ καλυτερη προστασια του εξοπλισμου σου. αλλα κανουν πολυ θορυβο τα ατιμα..

Δημοσ.

η διαφορά τους απο οτι εχω καταλάβει, όσον αφορα τα Line interactive, είναι ο μικρότερο χρονος αποκρισης οταν διακοπει το ρευμα για να γυρισει στην μπαταρια, και οτι διαθετουν avr, δλδ εξομαλυντη τασης. δεν αξίζει να παρεις δηλαδη stand by πλεον. η μεγαλή διαφορά είναι με τα on line που ηθελα να τονισω.

Δημοσ.

Να σας κάνω μια ερώτηση;

Έχω εδώ και κάποια χρόνια -δεν θυμάμαι ακριβώς- το mustek 800va pro, το οποίο με τις τελευταίες διακοπές του ηλ/κού ρεύματος κλείνει απευθείας παρ ότι πριν από καιρό κράταγε κάποια λεπτά. Το winpower δείχνει τις μπαταρίες 100%. Το pc βέβαια έχει αλλάξει από το αρχικό που κράταγε τον υπολογιστή ανοικτό για κανένα 10λεπτο όταν κοβόταν το ρεύμα. Περισσότερες πληροφορίες δεν έχω. Μπορεί να 'χει χαλάσει;

Δημοσ.

Το ποσα λεπτα κραταει ανοιχτω το ups ενα συστημα εξαρταται απο τι εξαρτηματα αποτελειτε το συστημα...Ποσα Watt τροφοδοτικο εχεις ? Καρτα Γραφικων ? Ποσους δισκους ? Επεξεργαστη ? Το mustek εχει ισχυει 480Watt.

Δημοσ.

takisx τι να σου πω τωρα δεν ξερω τι μπορει να φταει....

Σημερα μου ηρθε το mustek και το χω στη φορτισει για 4 ωρες αλλα παρατηρισα οτι μου εχει δυο καλωδια για να συνδεσω δυο υπολογιστες....εγω θελω να συνδεσω το pc μου και τη crt οθονη μου.Το pc δυνδεετε κανονικα με το ενα καλωδιο, αλλα την οθονη?Δειτε την εικονα παρακατω....ειναι η υποδοχη που συνδεετε στο τροφοδοτικο, εγω θελω να συνδεσω μπριζα κανονικη.

clipboard01wincead3.jpg

Δημοσ.

Πρέπει να αλλάξεις το καλώδιο ρευματος της οθώνης. Να βάλεις ένα άλλο που δεν βγάζει κλασική μπρίζα αλλα αυτο που δείχνεις στην φωτο και στις 2 ακρες.

Δημοσ.

Α ναι ναι δικιο εχεις....ειχα ξεχασει οτι το καλωδιο της οθονης ειναι ιδιο με του τροφοδοτικου....τεσπα....30% Load μου γραφει...ειναι καλα ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...