Προς το περιεχόμενο

Πτωση τασης...τι χρειαζομαι?

babis91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και δυο μερες η ταση του ηλεκτρικου ρευματος συνεχεια πεφτει για 1 δευτερολεπτο κ μετα επανερχεται αλλα ο υπολογιστης κλεινει.

Τι χρειαζομαι ετσι ωστε να μην κλεινει ο υπολογιστης καθε φορα που παιφτει η ταση???

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε συ dimokritos προβλημα με την πτωση της τασης του ηλεκτρικου ρευματος εχω οχι διακοπη....δεν θελω και να ξοδεψω και πολλα λεφτα.

Καπου διαβασα για Σταθεροποιητη τασης....ΑΥΤΟ κανει δουλεια ?

Δημοσ.

το ups καλύπτει και τις 2 περιπτώσεις. και διακοπή και πτώση τάσης. πολλά λεφτά δεν θες να δώσεις αλλα θα δώσεις πολλά περισσότερα αν καεί κάποιο/κάποια από τα υποσυστηματά σου από τισ αυξομειώσεις της τάσης.

Δημοσ.

Ο σταθεροποιητης σε προστατευει απο ανοδο τασης για να μην καει το μηχανημα.

Στην πτώση τασης δέν παθαίνει ζημιά άμμεσα το PC αλλα αμα γίνει πολλές φορές τότε μπορεί να χτυπησει ο δίσκος.Η μόνη λύση είναι το UPS.Μπορείς να πάρεις και κάτι φθηνότερο, περίπου 60-65Ε αναλόγως τι PC έχεις.

Δημοσ.

Αρα παμε για UPS δηλαδη....

Το συστημα μου ειναι : Core2Duo 6400,4xram 512mb,gigabyte 965p-s3,GeCube x1950Pro,2 HDD,1 DVDRW,PSU Thermaltake 470W,crt monitor,router

Τι UPS μου προτεινετε?

Δημοσ.

Ενα 800VA θα σου κάνει πιστευω. Αναλόγως πόσα φράγκα έχεις δίνεις και πέρνεις. Σίγουρα μια καλή μαρκα είναι προτιμωτερο,αλλα μπορεί και να βολευτείς και με κάτι φθηνότερο.

Δημοσ.

Χαλάρωσε, για UPS το πουλάνε , οχι για ψησταρια. Κατα 99% θα κάνει μια χαρά την δουλεία του, άλωστε 1000 φορές καλύτερα μια φθηνή προστασία πάρα καθόλου προστασια.

PS:Έχω να δουλέψω UPS απο το 1998 οπότε δέν μπορώ να προτείνω ανάμεσα σε μοντέλα. Απλά καλό είναι να είναι τουλάχιστον 800VA.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...