Freakster Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Είναι ώρα τώρα που βγάζει connection time out, μήπως έκανα τπτ στραβο;;;; :neutral: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Προσωπικά χρησιμοποιώ thunderbird Και δεν έχω συναντήσει ποτέ παρόμοιο π΄ροβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Εχει σημασια, τωρα σου λειτουργει με gmail, έστω το thunderbird? Μηπως ειναι θεμα server αναρωτιέμαι, γιατί ούτε το thunderbird μου παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 ναι μια χαρά.παρόλα τα προβλήματα των συνδέσεων λόγω πυρκαγιών. ίσως φταίει αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 :? Ελπίζω να φτιάξει το πρωι, thanx για τη βοήθεια m8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 και μένα το gmail μόλις το άνοιξα και λειτουργεί μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Εφτιαξε και εμενα με ενα restart του router Απο την πριζα, the hardcore way Ολα καλα, σας ευχαριστω για τις απαντησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanasis159 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Εγώ δεν κατάφερα να μου λειτουργήσει το evolution με gmail... Θα βάλω thunderbird που το έχω και στα windows! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 για την εγκατάσταση του thunderbird αν θέλετε να βάλετε την τελευταία έκδοση το μόνο που έxετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε τo αρχείο στο home σας απο το official site και να το αποσυμπιέσετε.Στον νέο φάκελο που θα δημιουργηθεί απλά κάντε ενα διπλό κλικ στο αρχειο thunderbird και είσται έτοιμοι.Μετά φτιάξτε και μια συντόμευση στο menu με δεσμό με αυτό το αρχείο.Το καλό ειναι ότι τα μελοντικά update θα γίνοντε αυτόματα απο το official site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Thanassi εχεις βάλει σωστά τα encryption settings? http://www.debianadmin.com/configure-gmail-in-evolution-thunderbird-or-kmail.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanasis159 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Πολύ χρήσιμος ο οδηγός freakster... Σίγουρα κάτι είχα κάνει λάθος! Θα το δοκιμάσω και θα αναφέρω. Τους ίδιους λογαριασμούς τους χρησιμοποιώ και στο thunderbird σε windows. Θα υπάρχει πρόβλημα που θα τους έχω και σε thunderbird σε windows αλλά και σε Evolution σε ubuntu? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Οχι απλα, οταν παρεις τα μηνυματα σου με το evolution στο linux δε θα τα λαβεις ΚΑΙ στα windows με το thunderbird. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanasis159 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Αυτό με χαλάει λίγο... Υπάρχει τρόπος να τα λαμβάνω έστω και ως διαβασμένα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δεν είμαι σίγουρος οτι γίνεται, ίσως αν επιλέξεις μεσω του evolution να αφήνει τα μηνύματα στον server.. Σιγουρα θα μπορεις να μπεις στο http://www.gmail.com και να τα βρεις, αλλά να τα κατεβάσει το thunderbird? Δε γνωριζω και ελπίζω να μην σε μπέρδεψα, ας απαντήσει κάποιος που να ξέρει στανταρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanasis159 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Ευχαριστώ πολύ πάντως για τις πληροφορίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.