Προς το περιεχόμενο

Provlima me Klisimo Othonis

Whargoul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tha isthela tin voithia sas gia ena inspiron 9400/ nvidia7800. Mesa sto Power option properites, kato apo to when i close the lid.. den iparxi turn off monitor, mono Do NOthing, Hibenrate kai Stand By. To provlima afto egine otan ekana format ton disko, kai ksanaegkatestisa ta windows (media centre edition 2005). Kseri kanis pedia pou ofilete afto to provlima, kai kanena tropo gia na epilithi?

Δημοσ.

Στον HP που έχω και πιστεύω ότι ισχύει και σε όλα τα Laptop όταν κλείνεις το καπάκι κλείνει ούτος ή άλλως και η οθόνη, οπότε δεν υπάρχει σχετική επιλογή τώρα για XP δεν ξέρω να γράψω περισσότερα.

Δημοσ.

Στο desktop που ειχα, ειχαν ασυμβατοτητα τα vista με το wireless ποντικι της microsoft και γινοταν ακριβως αυτο. Δεν εκλεινε η οθονη μετα απο οσα λεπτα εβαζες. Το προβλημα λυνοντανε με windows update. Παιζει να'ναι κατι τετοιο.

Δημοσ.

Όπως είπε και ο φίλος lefi, γενικά στα laptop όταν κλείνεις το καπάκι η οθόνη κλείνει αυτόματα. Ίσως μπορείς να το παρατηρήσεις κιόλας αν το κλείσεις αργά και κοιτάς από κάτω την οθόνη. Το πιθανότερο είναι η οθόνη να σβήσει λίγο πριν κλείσεις εντελώς το καπάκι, οπότε και θα σιγουρευτείς.

Δημοσ.

Ναι, αλλα εμενα στο λαπτοπ μου (hp 530) δεν κλεινει απλα η οθονη, μπαινει σε αναμονη ο υπολογιστης (δεν εχω ασχοληθει να δω αν αλλαζει).

edit: Αλλαζει, αλλα εχει μονο sleep, hibernate και shutdown.

Δημοσ.

αν κλεισεις το καπάκι η οθόνη κλείνει αλλα το λαπτοπ δεν κλείνει είναι σε κατάσταση αναμονής και σου τρώει μπαταρία!

Δημοσ.

Καλυτερα αν φυγεις αρκετες ωρες απο τον φορητο να το κλεινεις τελειως για να γλυτωσεις και την μπαταρια...

Δημοσ.

Εγώ προσέχω την μπαταρία και τον βάζω πάντα σε αδρανοποίηση αν τον αφήσω πάνω από 5λεπτό την ρύθμιση σε τίποτα γιατί κλείνω το καπάκι συνήθως για να αλλάξω δωμάτιο.

Δημοσ.
αν κλεισεις το καπάκι η οθόνη κλείνει αλλα το λαπτοπ δεν κλείνει είναι σε κατάσταση αναμονής και σου τρώει μπαταρία!

σωστος,θα πρεπει να ασχολιθεις λιγο με τις ρυθμησεις εκει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...