illandsickness Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Προσπαθώ να βάλω τα εξής: norton partition magic 8.0 ή PowerQuest partition magic 7.0 και τα 2 μου πετάνε το εξής msg: "Init failed: Error 117. Partition's drive letter cannot be identified" . Καμιά ιδέα για το τι συμβαίνει?? Στην αρχή είχα δώσει ονόματα στους σκληρούς (μετά και την εγκατάσταση των WinXP_SP2) όπως XP(C:), Data(G:) κλπ με δεξί click και rename. Υποθέτοντας πως εκεί έγκειται το πρόβλημα άλλαξα πάλι τα ονόματα (αυτή τη φορά δεξί click, rename έβαζα κενό και μου ονόμαζε από μόνο του Local Disk (C:), Local Disk(G:) κλπ). Το πρόβλημα παραμένει. Δοκίμασα και restart μετά την καινούργια ονομασία των σκληρών και εγκατάσταση εκ νέου των προγραμμάτων και λαμβάνω το ίδιο msg.. Help please!
illandsickness Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Οι φατσούλες μπήκαν κατά λάθος. Όπου smiley: (C: ), (G : ) κλπ...SORRY
michael92 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δεν νομίζω να φταίνε τα ονόματα, δοκίμασε να αλλάξεις το root letter, από το (κάνε search γιατί χρησιμοποιώ Vista) Computer Management --> Storage --> Disc Management --> Δεξί κλικ --> Change drive letter and paths... Πρόχειρη μετάφραση : Διαχείρηση υπολογιστή --. Χωρητικότητα (η κτ) --> Διαχείρηση δίσκων --> Δεξί κλικ --> Αλλάγη γράμματος δίσκου και διαδρομής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.