Greek Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Και εγω με otenet ειχα προβλημα αλλα αποκατασταθηκε και μπορεσα και συνδεθηκα πριν κανα 10λεπτο στην πτολεμαιδα
Thanasis159 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Πριν κανά μισάωρο έφτιαξαν όλα σε εμένα!
Thakyr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Neo Hrakleio me otenet apo to mesimeri twra arxise na ksypnaei PS:omologoumenws o titlos einai ligo astoxos sti sygkekrimeni sygkiria.Xwris pareksigisi.
soturin Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Βόλο τα πάντα πέσανε σήμερα απο το πρωί έως πριν λίγο που τουλάχιστον η forthnet ξανάνιωσε
disqualified Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 και πώς γίνεται με PSTN να δουλεύουν όλα οκ? αλλο δικτυο το ενα αλλο το αλλο
panaathas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 ego eimai me otenet PIREA!eixa megala provlimata to proi kai to mesimeri alla tora eimai ok
lostson Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Από ότι έμαθα χάκερ την έπεσαν στο δίκτυο adsl internet του ΟΤΕ και το τίγκαραν στα bugs με αποτέλεσμα μόλις έφτασε στα όρια του σε χωρητικότητα crashαρε
michael92 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Μόλις μπήκα με Otenet στον Εύοσμο, το μεσημέρι σε κάποια φάση με πετάει έξω (κλασσικό), όπως το χω ρυθμίσει κανει αυτόματο redial, έλα όμως που μένει στο Verifying User name and password κάνα δίλεπτο ώσπου να μου πετάξει ότι δεν ανταποκρίθηκε ο διακομιστής (server did not respond Errors 718 & 721), μετά από καμιά 40αριά αυτόματα redial, κάθισα και σκέφτηκα, κκάτι παίζει, κάνω reinstall τους drivers, reboot, ξαναγράφω τα στοιχεία συνδέομαι μέσω του windows connect, τπτ, εε λέω κάποτε θα μπει, βάζω χρόνο επανάκλησης 5 λεπτά και το αφήνω να κάνει καμιά 90αρια, εντωμεταξύ έβλεπα τηλεόραση, μετά από κανά 2ωρο, αποφάσισανα πάρω τηλέφωνο το κέντρο εξηπυρέτησης πελατών της otenet, όπου υπήρχε ένας τηλεφωνητής που έλεγε μπλα μπλα....σε όλη τη χώρα....μπλα μπλα. Τότε το'κλεισα γιατί λέω, ε μεθαύριο θα χει γίνει.
scullyist Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Όντως, εγώ (Θεσσαλονίκη) δεν είχα οτενέτ. Δεν ξέρω από τι ώρα χάθηκε η σύνδεση, εγώ το αντιλήφθηκα στις 2 το μεσημέρι. Το ίδιο και με την forthnet που έχει η αδελφή μου. Κάποια φίλη με dial up και netime κάρτα έμπαινε όμως. Δεν πήρα κανένα τηλέφωνο να τσεκάρω, αυτομάτως υπέθεσα ότι κάτι έπαιζε σε σχέση με τις φωτιές και το δίκτυο τους. Έχει 10 λεπτά που αποκαταστάθηκε η σύνδεση και μπήκα.
S2Katana Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Αθηνα με isp forthnet, το πρωι ειχε τρελα προβληματα, απο τις 11 και μετα ''πεταγε'', γενικα δεν εντοπισα καποιο προβλημα...
PavelX Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Στην Θεσσαλονίκη OTENET & Forthnet από 14:00-23:00 (περίπου) δεν δούλευαν. Τώρα όλα δουλεύουν όπως πριν. (σκατά μεν, αλλά δουλεύουν )
PunkBuster Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Στη Λάρισα είχαμε πρόβλημα από το πρωί , όλοι οι isp. Μόλις πριν 10 λεπτά κατάφερα να μπω. και έλεγα μήπως κάναν καμια μ*****α οι isp που πετάν καλώδια εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.