Lucifer Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Λοιπόν ακούστε τι παίζει. Είχε η κοπέλαμ πρόβλημα με το ιντερνΕτ, μετά τις τηλεφωνικές προσπάθειες για εξακρίβωση του τι φταίει, παραιτήθηκα, της είπα να πάρει τηλ τον πάροχο (φόρθνετ) να δει τι παίζει. Η φορθνετ λοιπόν της απάντησε πως όλη η Ελλάδα με εξαίρεση την όμορφη πρωτεύουσα και το εξωτικό Ηράκλειο, είναι ψόφια. όχι μόνο όσοι έχουν φόρθνετ, όλοι. ενώ είχα ακόμη αμφιβολίες, με πήρε τηλ και ο κολλητόsch και με ρώτησε αν την παλεύω εγώ με το web, γιατί αυτός είχε νεκρώσει και έμαθε λέει πως η οτενέτ (πάροχός του) δν υπάρχει καν σήμερα. τι ξέρετε.
androu Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 εγώ με φορθνετ Ηράκλειο - Την παλεύω ακόμα.. .
Paralizer Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Φίλε μου όλο το λεκανοπέδιο σήμερα καθώς και όλη η Ελλάδα, ψόφησε όπως αναφέρεις λόγο της φωτιάς που έχει ξεσπάσει παντού. Οι καημένες εγκαταστάσεις πως να τη γλυτώσουν από όλο αυτό το ολοκαύτωμα; Εκεί σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω εστιάζεται το πρόβλημα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 apo oti 3erw kophkan/epesan 2-3 grammes tou oteglobe... kai alles toses grammes gia syndesh me e3wteriko... symfwna me atomo apo otenet den eftaigan oi pyrkagies...who knows... to fainomeno einai panelladiko...se arketes perioxes den exei oute kan sta8ero thlefwno... pantws forthnet full llu paizei ok olh mera
melody Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Το ίδιο και στην Άρτα αλλά και παντού. Το ηχογραφημένο μήνυμα της OTENET λέει ότι η διακοπή είναι σε όλη την Ελλάδα. Με έσωσε (πάνω στην ώρα) η κάρτα της Wind. 40kbit, αλλά έχω net!
Lucifer Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 ευχαριστώ παιδιά οπότε έτσι εξηγείται το γεγονός πως φίλοι μου από πελλοπόνησο έχουν ακόμα ιντερνετ.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Mε ISP Forthnet στη Ραφήνα, είμαστε ΟΚ (προς το παρόν).
koumos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Με forthnet sto rethimno eimai ok simera oli mera pros to paron..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 nai giati nomizw oti h forthnet den kanei routing mesw oteglobe
tampatas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 H vivodi στα Χανιά πάει μπούνια. Άλλοι φίλοι όμως με Οτενετ έχουν πολλά προβλήματα. Δεν τους ανοίγει σελίδα.
the_end Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Ηλιούπολη η otenet απ'το μεσημέρι είναι νεκρή. αλλά ευτυχώς η demo της hol πετάει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 H vivodi στα Χανιά πάει μπούνια. Άλλοι φίλοι όμως με Οτενετ έχουν πολλά προβλήματα. Δεν τους ανοίγει σελίδα. nai giati h vivodi ekane anadromologhsh ths kinhshs ths sta kwklwmata ths Seaebone (h opws legetai) symfwna me ta paidia sto adslgr.com
Purple_Haze Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Giannena-arta einai down h forthnet kai o ote... Zhto h wind!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 ahem...i don't know these words...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.