Προς το περιεχόμενο

7900gs poia apo tis 2

aaaaaa!!!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον την πηρα!!απο θερμοκρασιες νορμαλ 62βαθμους,και με game καπου 68-70 απο τι λεει το πινακακι της nvidia,overclock δεν της εκανα ακομα θα βαλω ενα 12" απο πανω της σε βαση και μετα,σε νορμαλ κατασταση την πηγε 48 αλλα πρεπει να κανω καμια πατεντα στο κουτι να μπει καπου και να ειναι σταθερο,ελπιζω με αυτο να γινει κατι,οι θερμοκρασιες τι λενε?

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
με call of duty 2 για μια ωρα τοσο 68-69 αλλα το κουτι το εχω ανοικτο,θα δοκιμασω κανενα πιο καινουργιο και θα σου πω

Ftiakse kamia omeleta eki, exi idanikes 8ermokrasies.:-D

an den peseis katw apo 60C se pexnidi einai ligo problimatiki i katastasi. apo oti ida perni kalo O/C: (675/1612) apo(500/1380). prota baltou kana fun omos.

I siggekrimeni msi einai ftiagmeni gia kries xores, logo elipsis fun.

Δημοσ.

ok,εβαλα το fun,και το πινακακι της nvidia λεει 50/51 σε νορμαλ και μετα απο μια ωρα fear 56,τωρα καλα ειναι?σμ οτι στο δωματιο δεν παιζει air cond και ειναι λιγο φουρνος,τωρα παιζει κανενα overclock η να το αφησω ετσι?και κατι αλλο αν cpu μου ειναι νορμαλ(4300) κοβει καθολου απο την καρτα?

Δημοσ.

τώρα είσαι καλά ;) OC καντής αλλα λίγο με τόση ζεστη ο 4300 δεν νομίζω να κόβει την 7600 τώρα αλλα αν μπορείς να τον πας και αυτόν ως τα 3Ghz περίπου δεν θα χάσεις ;)

Δημοσ.

το όριο δεν είναι στάνταρ αυτός θα το βρει παίζει από κομμάτια σε κομμάτια πάντα για αυτό δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι ;)

2-3 πέρασαν από τα χερια μου η κάθε μια με διαφορετικό όριο και οι 3 όμως νεκρές μετά από Vmod και oc στα ταβάνια τους :D

Δημοσ.

εκει κοντα ειναι 2.8 μεχρ να παρω new cooler.ok!ναι το ξερω αυτο,εχω λιωσει κατι fx/mx.. για προπονηση με αυτο,δηλαδη μεχρ 60 βαθμους οτι κανω ε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...